Στα δίκτυα των αστυνομικών αρχών έπεσε ένας 27χρονος δράστης. Ο νεαρός αφαίρεσε από αποθήκη γεννήτρια, 20 σακιά λιπάσματα, 400 πλαστικά κιβώτια συνολικής αξίας 4.000 ευρώ και ξήλωσε φανάρια από δρόμο της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Εξιχνιάστηκαν χθες (11.04.2016), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, δύο (2) υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Ειδικότερα,  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, χθες (11.04.2016) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, στην οικία του 27χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αγροτικά είδη.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 27χρονος την 26/27.07.2015 σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο 59χρονου ημεδαπού αγροτικά είδη και εφόδια (γεννήτρια, 20 σακιά λιπάσματα, 400 πλαστικά κιβώτια) συνολικής αξίας 4.000 ευρώ  μέρος των οποίων βρέθηκαν στην οικία του (27χρονου) και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν είδη σήμανσης (φανάρια) τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση τα είχε αφαιρέσει ο 27χρονος από περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.”