Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, παρέστη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης, στον οποίο οι επιχειρηματίες έδωσαν συγχαρητήρια για την επανεκλογή του και του ευχήθηκαν καλή συνεργασία με το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που εξελέγη.
Η ομάδα των επιχειρηματιών εξέφρασε την στήριξή της στο πρόσωπο του Γιάννη Δανδάλη, ενώ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επανέλαβε αυτό που είχε πει και πρόσφατα, ότι στηρίζει την προσπάθεια των εννέα επιχειρηματιών και αναγνωρίζει το έργο που έχουν επιτελέσει στην αναδόμηση του συλλόγου.
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία υπογραφής του συμφωνητικού ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που θα γίνει άμεσα.