ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύµη
- ½ κιλό αλεύρι
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κεσέ γιαούρτι (ατοµικό)
- λίγο αλάτι
- 1 φλιτζάνι ζωµό κρέατος
Υλικά για τη γέµιση
- 1 κιλό αρνί ή κατσίκι
- 1 κιλό µυζήθρα
- αλάτι, πιπέρι, κανέλα, δυόσµο
- 1 φλιτζάνι στάκα
- 1 φλιτζάνι ζωµό κρέατος
- 1 κουταλιά κορν-φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού βράσουµε το κρέας και βγάλουµε τα κόκαλα, το κόβουµε σε µικρά κοµµατάκια και το πασπαλίζουµε µε αλάτι, πιπέρι, δυόσµο και κανέλα. Για να φτιάξουµε τη ζύµη ανακατεύουµε το αλεύρι µε το λάδι αρχικά και στη συνέχεια προσθέτουµε τα άλλα υλικά για τη ζύµη, µισή από την οποία απλώνουµε σ’ ένα λαδωµένο ταψί. Πάνω βάζουµε τη µισή στάκα, τη µισή µυζήθρα και όλο το κρέας. Πάνω από το κρέας βάζουµε την υπόλοιπη µυζήθρα και τη στάκα και ξανά πασπαλίζουµε µε κανέλα και δυόσµο. Με την υπόλοιπη ζύµη ανοίγουµε δεύτερο φύλλο µε το οποίο σκεπάζουµε την πίτα. Αλείφουµε µε αυγό χτυπηµένο, πασπαλίζουµε µε σουσάµι και την ψήνουµε περίπου 1 ώρα σε σιγανό φούρνο.
Πηγή: incrediblecrete.gr