ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό σαλιγκάρια
- 6 κολοκυθάκια
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 6 µέτριες πατάτες
- 3 µέτριες ώριµες ντοµάτες
- 1 µέτριο κρεµµύδι
- 1 µατσάκι µαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μόλις κάψει το ελαιόλαδο, στην κατσαρόλα ρίχνουµε τα σαλιγκάρια, την ντοµάτα τριµµένη, τον µαϊντανό, το σκόρδο, το κοµµένο κρεµµύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουµε να τσιγαριστούν για 2-3 λεπτά. Μετά προσθέτουµε κοµµένες τις πατάτες και τα κολοκυθάκια ολόκληρα να βράσουν σε µέτρια φωτιά περίπου 20 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουµε και άλλο νερό κατά τη διάρκεια της βράσης.
Πηγή: incrediblecrete.gr