More

    Συγχαίρουν τα ΤΑΕ για την σύλληψη λαθροθήρα

    To προσωπικό του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων συγχαίρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων με αφορμή την σύλληψη λαθροθήρα.

    Ειδικότερα, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

    “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια το Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

    Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 18-08-2018, σε ορεινή τοποθεσία των Χανίων, αστυνομικοί της ως άνω Υπηρεσίας κινούμενοι πεζοί, πραγματοποίησαν έλεγχο σε 49χρονο ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις παρανόμως θηρευμένοι λαγοί.  

    Είναι γνωστό ότι από το 2001, έτος ιδρύσεως των Τ.Α.Ε., οι Υπηρεσίες αυτές επιχειρούν σε καθημερινή βάση και καθ’ όλο το 24ωρο στην ενδοχώρα της Κρήτης με τον ιδιαίτερο γεωγραφικό και κοινωνικό της χαρακτήρα. Παράλληλα με τις υπόλοιπες αρμοδιότητές τους, σε συνεννόηση με τα επαρχιακά Αστυνομικά Τμήματα και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης, πραγματοποιούν περιπολίες για την αποτροπή της παράνομης θήρας.

    Τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων ήταν…είναι…και θα παραμείνουν αναπόσπαστο κομμάτι της αστυνόμευσης στην ύπαιθρο της Κρήτης αλλά και σε όλα τα σοβαρά συμβάντα των αστικών κέντρων. Δεν είναι τυχαίο ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ίδρυσε Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής το 2017, στα πρότυπα των Κρητικών Τ.Α.Ε., για την αστυνόμευση μιας ιδιαίτερης και δύσκολης περιοχής της Αττικής”.

    Fasoulakis

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ