More

  3ο BEACH RUNNING Ρεθύμνου

  O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού στα πλαίσια του εναλλακτικού Τουρισμού που συμπεριλαμβάνεται και ο Αθλητικός Τουρισμός έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει δύο (2) αγώνες για αθλητές, μη αθλητές και για παιδιά.

  A: Παιδικός Αγώνας 800 μέτρων σε αμμώδες Τμήμα της Παραλίας Ρεθύμνου

  B: Αγώνα 5.000 μέτρων σε αμμώδες Τμήμα της Παραλίας Ρεθύμνου

   

  O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού σε συνεργασία με το σωματείο ΟΚΑ ΠΡΕΒΕΛΗ στα πλαίσια του εναλλακτικού Τουρισμού που συμπεριλαμβάνεται και ο Αθλητικός Τουρισμός έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει δύο (2) αγώνες για αθλητές, μη αθλητές και για παιδιά.

   

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
  2. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

  A: Παιδικός Αγώνας 800 μέτρων στις 18:30 μ.μ B: Αγώνα 5.000 μέτρων στις 19:00 μ.μ

  1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  2. ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΛΦΙΝΙ
  3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Για τον ‘Α’ αγώνα Παιδικό 800 μέτρων 7 έως και 14 ετών (γεννημένοι 2009- 2002) Για τον ‘Β’ αγώνα 5.000 μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι πολίτες ηλικίας 15 ετών και μεγαλύτεροι (γεννημένοι πριν το 2001).

  1. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ
  2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr , ή με Fax στο 2831055645 με χειρόγραφη

   

  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στο www.rethymno.gr , ή την ημέρα της εκδήλωσης 1 ώρα πιο πριν στον χώρο της εκκίνησης (ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΛΦΙΝΙ). 8. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

  • Για τον ‘Α’ αγώνα Παιδικό 800 μέτρων αφετηρία από το κτήριο Δελφίνι με κατεύθυνση προς τα ανατολικά για τετρακόσια (400)μέτρα και επιστροφή στην εκκίνηση.
  • Για τον ‘Β’ αγώνα 5.000 μέτρων αφετηρία από το κτήριο Δελφίνι με κατεύθυνση προς τα ανατολικά για δυόμιση χιλιάδες (2.500) μέτρα μέχρι το ξενοδοχείο Perl και επιστροφή στην εκκίνηση.

  Στοιχεία Συμμετοχής: Η παραλαβή του αριθμού είναι υποχρεωτική και θα δίνεται από τα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15:00 και από τον χώρο της αφετηρίας 30 λεπτά πριν την εκκίνηση.

  Σημεία Υποστήριξης: Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό στο ύψος του ξενοδοχείου PERL και φυσικά στο τερματισμό (ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΛΦΙΝΙ).

   

  Υγειονομική Κάλυψη: Θα υπάρξει σε ετοιμότητα το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Νομού Ρεθύμνου καθώς Γιατρός και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για όποιον χρειαστεί Ιατρική βοήθεια.

   

  1. ΕΠΑΘΛΑ-ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ: Στα παιδιά θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα. Στον αγώνα ‘Β’ 5.000μ:

  Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο:

  1η Κατηγορία- Γενική Ανδρών(1ος,2ος,3ος)

  2η Κατηγορία- Γενική Γυναικών(1η ,2η ,3η )

   

  1. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

  Επομένως, από τη Διοργάνωση δε θα ζητηθούν Ιατρικές Βεβαιώσεις για κανέναν, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό, τι συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κλειστή λόγω… έργων από σήμερα η οδός Καραϊσκάκη, δίπλα από το Δημαρχείο Χανίων

  Εργασίες ανάπλασης των πεζοδρομίων, ξεκίνησαν τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, στην οδό Καραϊσκάκη, στο κέντρο της πόλης.Ο εν λόγω δρόμος, βρίσκεται παραπλεύρως του Δημαρχειακού...

  Εκτροχιασμός τρένου του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά – 8 τραυματίες

  Τρένο του ΗΣΑΠ εκτροχιάστηκε στον σταθμό της Κηφισιάς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 8 άτομα.Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες λόγω ολισθηρότητας τα φρένα του...

  Όταν στον Ομαλό έριχνε… καρέκλες, στον ΒΟΑΚ “έβρεχε” καρπούζια

  Ένα ασυνήθιστο θέαμα παρουσιάζει ο εθνικός δρόμος Ηρακλείου Μοιρών στο ύψος του κόμβου Αγίου Θωμά.Μετά από τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε ΙΧ και κλούβα ,άνοιξε...

  Πρότυπη παιδική χαρά, απέκτησε η ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά (pics)

  Μια πρότυπη παιδική χαρά, απέκτησε το τοπικό παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ, στα Χανιά...Με χαρά οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης,...