Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει εδώ και πολύ καιρό η οδός Μπαλαντίνου στην παλιά πόλη των Χανίων, έχουν γίνει αρκετές αναφορές, δυστυχώς, χωρίς να οδηγήσουν σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τα συρματοπλέγματα που έχουν “διχοτομήσει” το πεζοδρόμιο σε συνδυασμό με τον “κλειστό δρόμο” λόγω των εργασιών που εκτελούνται στον Προμαχώνα, συνθέτουν ένα σκηνικό, αρκούντως προβληματικό. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, τις τελευταίες ημέρες, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα – επικίνδυνα για τους διερχόμενους πεζούς και κυρίως για τους εκατοντάδες μαθητές του σχολείου που βρίσκεται εκεί.


Η υπηρεσία πρασίνου – κατά πάσα πιθανότητα – του Δήμου Χανίων, προχώρησε στο κλάδεμα των δέντρων, που βρίσκονται στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να φροντίσουν παράλληλα και για την απομάκρυνσή τους!

Επειδή η λογική δείχνει να πηγαίνει περίπατο, αξιότιμοι Κύριοι, της οποιαδήποτε εμπλεκόμενης υπηρεσίας, στείλτε τα συνεργεία σας, να απομακρύνουν άμεσα τα κομμένα κλαδιά.
Είναι προφανώς επικίνδυνο, για τα ΠΑΙΔΙΑ που διέρχονται καθημερινά από το συγκεκριμένο δρόμο τα κλαδιά να παραμένουν εκεί και φυσικά είναι εξαιρετικά κακή εικόνα, για τους πολλούς ακόμη τουρίστες, που εξακολουθούν να βρίσκονται στην πόλη, να έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο θέαμα.
Σοβαρευτείτε…
Φιλικά και πάντα Καλοπροαίρετα
“Ο Κύριος Έπαρχος”





