Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, δήλωσε ότι εξετάζεται η ανανέωση των συμβάσεων για 4.000 συμβασιούχους, που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ στη δημόσια Υγεία.
Ο κ. Κοντοζαμάνης συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ και της Πανελλήνιας Ενωσης Τραυματιοφορέων. Οι τραυματιοφορείς των δημόσιων νοσοκομείων πραγματοποίησαν στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας. Στη συνάντηση, περιέγραψαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη έμψυχου δυναμικού και εξοπλισμού και ζήτησαν την άμεση πρόσληψη τραυματιοφορέων.
ΠΟΕΔΗΝ: Επιβεβλημένη η ανανέωση συμβάσεων
Η ΠΟΕΔΗΝ θεωρεί επιβεβλημένη την ανανέωση των συμβάσεων των 830 τραυματιοφορέων που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ. «Ανανέωση που θα αφορά και τους 4.000 εργαζόμενους που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ στη δημόσια Υγεία», όπως είπαν, ενώ ζήτησαν την ένταξη των τραυματιοφορέων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά και την επαγγελματική αναβάθμιση με παρακολούθηση ταχύρυθμων προγραμμάτων που θα οργανώσει η σχολή του ΕΚΑΒ.



