Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Πρόσφατα έγινε ολόκληρη συζήτηση στον τοπικό ναό της δημοκρατίας στα Χανιά – το Δημοτικό Συμβούλιο – για τις περίφημες πάπιες του Κήπου και αν τελικά αυτές, φιλοξενούνται σε ειδικό χώρο, μετά την απομάκρυνσή τους από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων – λόγω των εργασιών ανακαίνισης του χώρου – που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Γιώργου Γεωργιακάκη το θέμα είχε συζητηθεί πρόσφατα, κατά την τελευταία συνεδρίαση του σώματος.

-“Είδα έναν κύκνο στην Χρυσή Ακτή και πάπιες να κυκλοφορούν… Θέλουμε να μας πείτε εάν είναι αυτές οι πάπιες που απομακρύνθηκαν από τη λίμνη του Δημοτικού Κήπου;“, είχε πει τότε μεταξύ άλλων ο γιατρός, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως πρόκειται για “πάπιες Νοτίου Αμερικής“!

Η απάντηση από την πλευρά της Δημοτικής αρχής, ήρθε τότε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Μιχάλη Τσουπάκη.

-“Τα πτηνά του κήπου έχουν δοθεί στην «Άνιμα», υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά“.

Έλα σου όμως, που ανήμερα της εθνικής μας επετείου τα… πτηνά, έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, αυτή την φορά όχι σε κάποιον δρόμο της Χρυσής Ακτής και των Αγίων Αποστόλων, όπως είχε πει τότε ο κ. Γεωργιακάκης, αλλά στον… φυσικό τους χώρο!

Που…;

Στην θάλασσα, στην περιοχή του Κούμ Καπί…

Δεν ξέρουμε αν είναι οι πάπιες του Δημοτικού Κήπου, ή απλώς πρόκειται για μια ακόμη σύμπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι… αλανιάρες πάπιες που βλέπετε στις φωτογραφίες του kriti360, προκάλεσαν εκτός από εντύπωση, και πολλά εύλογα ερωτηματικά.

Υ.Γ.

Το παραπάνω αφήγημα, αν και αφορά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πέρα ως πέρα περιστατικό της 25/3/2022 στα Χανιά, δημοσιεύεται με χιουμοριστική και ΜΟΝΟ διάθεση, από το kriti360.

Για… αποφυγή παρεξηγήσεων από κάποιους…