More

    Χανιά | Αυτή είναι η πρώτη “κίνηση” του Γρηγόρη…

    Θέμα ωρών ή… λίγων ημερών ακόμη, θα πρέπει να θεωρείται η επισημοποίηση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, στο Δήμο Χανίων.

    Οι πληροφορίες, ολοένα και περισσότερο, συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην νομάρχης, φαίνεται πως έχει λάβει τη μεγάλη απόφαση, μετά από ένα μεγάλο κύκλο διερευνητικών – και όχι μόνο – επαφών που πραγματοποίησε, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

    Το πρώτο “επίσημο” στοιχείο από πλευράς του, που δείχνει να επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω, είναι η σημερινή του επιστροφή στην… ενεργό δράση  των social media.

    Νωρίτερα την Τετάρτη 12/07/2023, ο ίδιος μετά από πολύ καιρό, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, αλλάζοντας την κεντρική φωτογραφία, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

    Προφανώς αυτό…, κάτι λέει!

    Αρχοντάκης

    Υπενθυμίζεται πάντως, όπως έχει γράψει από την περασμένη εβδομάδα ο “Κύριος Έπαρχος”, μια ακόμη υποψηφιότητα “ψήνεται” αυτές τις ημέρες, για το μεγάλο Δήμο των Χανίων και δεν αποκλείεται ο επικεφαλής της, πολύ σύντομα να προχωρήσει στη επίσημη ανακοίνωση…

                  Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                 Ο “Κύριος Έπαρχος”

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ