More

    Ο Χανιώτης που κρύβεται πίσω από τις προκρίσεις του Παναθηναϊκού – Απλά ο κορυφαίος στο είδος του [pics]

    Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε για τρίτη φορά φέτος στα πέναλτι έχοντας τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες στην εστία αλλά ένας είναι ο κοινός παρονομαστής!

     

    Σε ομάδα που δεν χάνει με τίποτα και με… κανέναν τερματοφύλακα στα πέναλτι εξελίσσεται ο φετινός Παναθηναϊκός.

    Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Betsson, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις, ήταν η τρίτη φετινή στη «ρώσικη ρουλέτα».

    Είχαν προηγηθεί άλλες δύο και μάλιστα με διαφορετικούς τερματοφύλακες. Στις 15 Αυγούστου οι «πράσινοι» πέταξαν εκτός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League τη Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ» με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να αποκρούει το τέταρτο πέναλτι των γηπεδούχων, από τον Ματέο Γκεντουζί, ενώ στις 17 Ιανουαρίου, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Betsson, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει την πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Γιούρι Λοντίγκιν να νικά στο πέμπτο πέναλτι (που αν ήταν εύστοχο θα σήμαινε… αποκλεισμό) τον Ζοάο Καρβάλιο και τον Μαντί Καμαρά να αστοχεί στο όγδοο.

    Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, πάντως, τους ξεπέρασε… όλους αποκρούοντας στο χθεσινό θρίλερ με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο τρεις εκτελέσεις που αν ήταν εύστοχες θα έστελναν τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου Betsson.

    Κοινός παρονομαστής όλων των παραπάνω επιτυχιών είναι ένας Χανιώτης: Ο Γιώργος Μουντάκης!

    Ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων, που έχει δουλέψει ακόμα σε Χανιά, Κέρκυρα, Εργοτέλη, Πλατανιά, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία, … κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις επιτυχές των πράσινων τερματοφυλάκων αποδεικνύοντας πως απλά είναι ο κορυφαίος στο είδος του στην Ελλάδα!

    Και αυτό δεν αποτελεί τοπικιστική υπερβολή, αλλά κοινή παραδοχή!

    Λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι στον χθεσινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, ο Μουντάκης την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι ήταν γύρω από τον Φατίχ Τερίμ, αυτός έδινε οδηγίες στον Ντραγκόφσκι, οι οποίες όπως αποδείχτηκαν ήταν καθοριστικές.

    Ο Πολωνός κίπερ έκανε τρεις αποκρούσεις και χάρισε στον Παναθηναϊκό μια απίστευτη πρόκριση έτσι όπως εξελίχθηκε η διαδικασία.

    Μόλις δε ξεκίνησαν τα πράσινα πανηγύρια ο Ντραγκόφσκι έσπευσε να αγκαλιάσει τον Μουντάκη σε μια άκρως συγκινητική στιγμή εκφράζοντας την εκτίμηση και αναγνώρισή του στην συμβολή του Χανιώτη προπονητή, στην επιτυχία του αυτή.

    Μάλιστα μετά το τέλος του ματς ήταν τόσο μεγάλη η ένταση που ο Γιώργος Μουντάκης ξέσπασε σε κλάματα.

     

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ