More

    Χανιά | Εκτός κούρσας για τον Εμπορικό Σύλλογο ο επιχειρηματίας Στράτος Μπαλαντίνος…[;] – Τι συμβαίνει…

    Με μια πιθανή υποψηφιότητα λιγότερη – τουλάχιστον προσώρας – φαίνεται ότι κινούνται οι διαδικασίες, ενόψει των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επαναλαμβάνουμε μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κ. Στράτος Μπαλαντίνος – για τον οποίον από νωρίς είχαμε γράψει πως τον ενδιέφερε να ηγηθεί συνδυασμού που θα διεκδικούσε τη διοίκηση του Ε.Σ.Χ. – απομακρύνεται – όπως όλα δείχνουν – από το σενάριο να ριχθεί στη μάχη των εκλογών, αν και τυπικά, έχει ακόμη αρκετό χρόνο στη διάθεση του,  για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

    Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων, έχει οριστεί η 7η Ιουνίου 2024, άρα ουσιαστικά – και τυπικά – μέχρι τότε, η οποιαδήποτε “πιθανή” υποψηφιότητα, μπορεί να υποβληθεί.

    Η… εγκατάλειψη [;] της κούρσας, αν και ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν είχε επισήμως ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του, για τον κ. Μπαλαντίνο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει αρκετό – μάλλον έντονο – παρασκήνιο, ωστόσο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η στήλη μαζί του, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. “Καμία δήλωση. Όλα στην ώρα τους”, μας ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας μας να σεβαστούμε την επιθυμία του, να μην τοποθετηθεί στην παρούσα χρονική στιγμή.

    Την περασμένη Κυριακή, ξεκαθάρισε η υπόθεση του μητρώου των εκλογέων, από τους οποίους θα προκύψει η νέα διοίκηση του Συλλόγου, καθώς εξέπνευσε η σχετική ημερομηνία για την τακτοποίηση των όποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά και εγγραφής στο σχετικό μητρώο, για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, που θα έχουν – από τη στιγμή που έχουν καταστεί “ταμειακώς εντάξει”  άρα έχουν δικαίωμα εκλογής.

    Βάσει των παραπάνω εξελίξεων, σίγουροι υποψήφιοι για την προεδρεία του Ε.Σ.Χ. εξακολουθούν να θεωρούνται η νυν πρόεδρος κ. Δώρα Κυριακάκη και ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής της «Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ Χανίων», κ. Νίκος Βουρλάκης.

    Θυμίζουμε πως οι κάλπες στήνονται το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου 2024, άρα ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και οι εκπλήξεις σε καμία περίπτωση, δεν αποκλείονται.

    Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

    ο Κύριος Έπαρχος

     

    Διαβάστε ακόμη: Χανιά | Αυτοί διεκδικούν να “πάρουν” το… μαγαζί του Εμπορικού Συλλόγου

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ