More

    Χανιά | Παναγιώτη, ωραία η ανάπλαση της Πειραιώς αλλά παρκάρουν αβέρτα στις θεσεις ΑΜΕΑ – Πως “εξαφανίστηκε” η μια από τις δυο… [Εικόνες]

    Καλά τα έργα, καλές και οι αναπλάσεις! Ακόμη και η όποια ταλαιπωρία προκαλείται κατά την υλοποίηση τους, το έχουμε γράψει και στο παρεθόν πως είναι παρωδική αλλά τα έργα μένουν…

    Το ιστορικό κέντρο της πόλης – κατα κοινή ομολογία – αλλάζει όψη, όσο κι αν υπάρχουν αρκετές παρατηρήσεις για τη λειτουργικότητα κάποιων παρεμβάσεων αλλά και κυρίως, για τη μειώση των χώρων στάθμευσης.

    Σήμερα όμως δεν θα σταθούμε ούτε στο κυκλοφοριακό, ούτε στην έλλεψη χώρων στάθμευσης, με την ευρύτερη έννοια.

    Οδός Πειραιώς: Η ανάπλαση – ανακατασκευή των πεζοδρομίων, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.

    Τι δεν πρόσεξαν τα συνεργεία και ποιό είναι το πρόβλημα που επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί άμεσα…;

    Οι θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ που υπήρχαν στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα, έξω από το Μέγαρο Plaza [Σκλαβενίτης] ήταν εμφανώς οριοθετημένες δυο [2].

    Μετά την ολοκλήρωση της παρέμβασης – στο συγκεκριμένο σημείο – ναι μεν τοποθετήθηκαν οι σχετικές ενημερωτικές πινακίδες, πλην όμως οι θέσεις αυτές δεν βάφτηκαν με το μπλε χρώμα, που υποδεικνύει  πως πρόκειται για θέσεις στις οποίες μπορούν να σταθμεύουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  οχήματα που φέρουν το ειδικό σήμα ΑΜΕΑ.

    Τι συμβαίνει…;

    Οχήματα σταθμεύουν ανενόχλητα κυρίως στη δεύτερη θέση ΑΜΕΑ, καθώς θεωρούν ότι ο οριοθετημένος χώρος που προβλέπεται να έχει αυτή την χρήση, αφορά ΜΙΑ θέση, εκεί δηλαδή που βρίσκονται τοποθετημένες οι πινακίδες.

    Πειραιώς

    Στο συγκεκριμένο κτήριο, στεγάζονται πάρα πολλά ιατρεία καθώς και δομές υγείας που μεταξύ άλλων, εξυπηρετούν και άτομα με κινητικά προβλήματα.

    Το θέμα έχει γνωστοποιηθεί στην… οδό Κυδωνίας (στους υπεύθυνους του Δήμου Χανίων), ωστόσο η απάντηση που λαμβάνουν χωρά πραγματικά αρκετή συζήτηση: “Υπάρχει σήμανση“.

    Κύριοι του Δήμου!

    Αξιότιμε Δήμαρχε, φίλε Παναγιώτη!

    Στείλε τα συνεργεία να βάψουν τις δυο [2] θέσεις όπως ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει.

    Για δυυ λίτρα μπογιάς, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι, στην έξυπνη πόλη μας.

              Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                        Ο “Κύριος Έπαρχος”   

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ