More

    Κρήτη | Νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Μία νεκρή και τραυματίες μετά από μετωπική οχημάτων [video]

    Συναγερμός στις αρχές για θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εθνική οδό

     

    Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη. Δυο οχήματα στην εθνική στο ύψος των Μαλίων, συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα θύματα. 

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αυτοκίνητα, ένα αγροτικό και ένα Ι.Χ., συγκρούστηκαν με μεγάλη σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το ένα απ’ αυτά ν’ ανατραπεί επάνω στο οδόστρωμα.

    Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΠΥ για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν μία γυναίκα νεκρή και 7 τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

    Στο σημείο σύμφωνα με την ΠΥ έσπευσαν 3 οχήματα με 8 υπαλλήλους Π.Κ. Χερσονήσου, 3η ΈΜΑΚ.

    Απεγκλώβισαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την οδηγό του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις της και την συνοδηγό του επιβατικού σοβαρά τραυματίας. Στο επιβατικό ήταν μέσα η οδηγός, συνοδηγός και 2 επιβάτες αλλοδαπές λοιπών αγνώστων στοιχείων. Όλοι οι παραπάνω παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ. Στο Αγροτικό Φορτηγάκι ήταν μέσα 1 ημεδαπός και 2 ημεδαπές. Οι 2 ημεδαπές παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Λιονάκης σημειώνοντας πως: “Αυτά δεν γίνονται με ταχύτητες ελεγχόμενες.”

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ