Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Ιδιαίτερα δύσκολη και πολυδάπανη θα είναι η αποκατάσταση της υγείας του νεαρού που έμεινε για επτά μήνες στην Εντατική μετά από τροχαίο

Επί επτά μήνες έδιδε μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο Ηρακλής Ορφανουδάκης, ένας νέο παιδί από τη Γαλιά μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τον Αύγουστο. Σήμερα, το νέο του στοίχημα είναι η αποκατάσταση της υγείας του, μια διαδικασία δύσκολη και ιδιαίτερα πολυδάπανη.

Έτσι η Κοινότητα Γαλιάς Ηρακλείου ζητά να γίνουν όλοι μία γροθιά και απευθύνει δημόσια έκκληση για οικονομική ενίσχυση, ώστε να καλυφθεί το υψηλό κόστος μεταφοράς και νοσηλείας του Ηρακλή σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Η ανακοίνωση της Κοινότητας αναφέρει: «Όλοι μαζί για τον Ηρακλή!

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές,

Γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Αλλά και γνωρίζουμε καλά τι θα πει Γαλιανό φιλότιμο και αλληλεγγύη. Βρισκόμαστε σε μια στιγμή που η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή σας είναι πιο απαραίτητες από ποτέ.

Όπως ξέρετε το συγχωριανάκι μας, ο Ηρακλής Ανδρ. Ορφανουδάκης, έχει δώσει μια μεγάλη μάχη για την υγεία του, παραμένοντας στην εντατική για 7 ολόκληρους μήνες, μετά από το ατύχημά του, τον Αύγουστο. Η κατάσταση της υγείας του πλέον επιτρέπει τη μεταφορά του σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Τώρα ο Ηρακλής μάς χρειάζεται! Ελάτε να στηρίξουμε τον Ηρακλή για τη αποκατάσταση της υγείας του, η οποία είναι πολυδάπανη.
Καλούμε όλους και όλες μας να συνεισφέρουμε, ανάλογα με τις δυνατότητές του καθενός και της καθεμιάς στην προσπάθεια αυτή.
Κάθε προσφορά – όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι – είναι πολύτιμη. Ακόμα και το 1 ευρώ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!

Η συγκέντρωση χρημάτων θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, στο χωριό πόρτα – πόρτα από μια επιτροπή που έχει δημιουργηθεί.

Επίσης όποιος θέλει μπορεί να κάνει κατάθεση στον συγκεκριμένο λογαριασμό εθνικής τράπεζας.

IBAN: GR8201104140000041400711457
Ηρακλής Αντρέα Ορφανουδάκης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας και την αγάπη που θα δείξετε στον Ηρακλή μας».