Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Σε μια αξιέπαινη πράξη προχώρησαν μέλη της Νεολαίας Κισσάμου που τις προηγούμενες ημέρες έβαψαν ξεθωριασμένες διαβάσεις πεζών κοντά σε σχολεία στο Καστέλι με λευκό χρώμα.

Είναι αναμφισβήτητο ότι οι διαβάσεις πεζών στις πόλεις όλης της χώρας είναι αρμοδιότητα των οικείων δήμων, αλλά η κατάσταση στο Καστέλι φαίνεται πως έφτασε σε τέτοιο σημείο που πολίτες αναγκάστηκαν να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση.

Μάλιστα σε ανάρτησή τους αναφέρουν ότι οι ίδιοι ζήτησαν από τον δήμο Κισσάμου να μεριμνήσει για τις διαβάσεις αλλά, όπως αναφέρουν, έλαβαν απάντηση ότι δεν ήταν δυνατόν αυτό να συμβεί.

Παρόλα αυτά κάποια στελέχη της δημοτικής αρχής βρέθηκαν στο… μπογιάτισμα.

Έπειτα από αυτό, η Νεολαία Κισσάμου αναφέρει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει το ίδιο και δεύτερη φορά, δείχνοντας ουσιαστικά προς την πλευρά της δημοτικής αρχής, με στόχο να αναλάβει την ευθύνη που είναι ξεκάθαρα και απόλυτα στην αρμοδιότητά της.

“Οφείλει ο δήμος μας να βρίσκει λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας και όχι ο κάθε πολιτιστικός σύλλογος να κάνει πράγματα εκτός των αρμοδιοτήτων του”, υπογραμμίζει η Νεολαία Κισσάμου.

Δείτε την ανάρτηση: