Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Ο θρύλος των Rolling Stones απολαμβάνει διακοπές στο νησί και μοιράζεται στιγμές με τους θαυμαστές του στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Ο Μικ Τζάγκερ συνεχίζει τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις στην Κρήτη, περνώντας προηγούμενες μέρες στα Χανιά και το Ρέθυμνο, πριν φτάσει στην Κνωσσό, όπου φωτογραφήθηκε μπροστά στην περίφημη τοιχογραφία του Πρίγκιπα με τα Κρίνα.

Ο 82χρονος θρύλος των Rolling Stones μοιράστηκε τις στιγμές του με τους 2,3 εκατ. ακολούθους του στο X, γράφοντας: «Είμαι κάπου στη Μεσόγειο… αλλά πού;». Το αίνιγμα ήταν εύκολο για τους θαυμαστές, καθώς ο ίδιος πόζαρε με χιούμορ, μιμούμενος τον Πρίγκιπα της μινωικής τοιχογραφίας.

Η επίσκεψη του Μικ Τζάγκερ στην Κρήτη αναδεικνύει όχι μόνο την ομορφιά και την ιστορία του νησιού, αλλά και την παγκόσμια απήχησή του, καθώς η παρουσία του στα Χανιά και το Ρέθυμνο έφερε ακόμα περισσότερο φως στο νησί μέσα από φωτογραφίες και στιγμιότυπα που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο.

Οι διακοπές του Μικ Τζάγκερ στην Κρήτη συνεχίζονται, χαρίζοντας μοναδικές εικόνες στους θαυμαστές του και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την Κρήτη ως προορισμό που συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό και χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές.