Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Όχημα παρέσυρε περίπου 60χρονη το πρωί της Δευτέρας – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου στον δρόμο που οδηγεί προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όχημα παρέσυρε γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών, η οποία κινούνταν πεζή στο οδόστρωμα.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. Για λίγη ώρα η κυκλοφορία ρυθμίστηκε χειροκίνητα, μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος.