Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Μόλις πριν από δύο μήνες, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2025, ο επιχειρηματίας που συνελήφθη από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ήταν ομιλητής στα γραφεία του ελληνικού FBI στη ΓΑΔΑ, σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ, για τη δωρεά της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης στο κέντρο επιχειρήσεων της Υπηρεσίας.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ο ίδιος έχει αναρτήσει στα social media από την συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι αποκαλυπτικές, αφού ο κατηγορούμενος για τις απάτες κατά επιφανών επιχειρηματιών άνω του 1,3 εκατ. ευρώ, είχε καταφέρει να διεισδύσει με τις γνωριμίες του, στα γραφεία της ελίτ της υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., της διεύθυνσης αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, δηλαδή του Ελληνικού FBI.
Το κύκλωμα το οποίο εξαπατούσε εύπορους πολίτες καθώς υπόσχονταν υψηλές αποδόσεις μέσω ανύπαρκτων επενδύσεων σε καζίνο, εξαρθρώθηκε μετά από επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε σε Αττική και Πελοπόννησο.
Επικεφαλής του κυκλώματος ήταν ένας απότακτος προ δεκαετίας αστυνομικός, και «υπαρχηγός» ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης αλυσίδας Spa οι οποίοι κατάφεραν να στήσουν την μεγάλη απάτη και να οργανώσουν την κομπίνα που τους απέφερε κέρδη άνω του 1,3 εκατ. ευρώ, εκμεταλλευόμενοι όχι μόνο την αφέλεια των θυμάτων τους αλλά και τις πολιτικές τους επαφές, με υψηλά ιστάμενα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα το γεγονός της εξαπάτησης πολλών πολιτών, επιβεβαιώνεται και από τα όσα κατήγγειλε στη ΓΑΔΑ ο φαρμακοποιός – και πρώην παίκτης ριάλιτι – Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος διατηρεί το φαρμακείο του δίπλα από την επιχείρηση Spa, του κατηγορούμενου.
zougla.gr



