Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Τη στήριξή της στους αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία της χώρας, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία για να πιέσουν για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, εξέφρασε η Κατερίνα Λιόλιου.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία το βράδυ της Δευτέρας (08/12) εμφανίστηκε στη Λαμία στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, λίγες ώρες μετά βρέθηκε –σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε– σε μπλόκο αγροτών, όπου και τραγούδησε για όσους βρίσκονταν εκεί.
Στο υλικό, το οποίο αναδημοσιεύτηκε με… ταχύτητα φωτός στα social media, η Κατερίνα Λιόλιου ακούγεται να ερμηνεύει a cappella το «Νοικιάστηκε», ένα από τα μεγαλύτερα hits της, ενώ οι συγκεντρωμένοι αγρότες την παρακολουθούν και τη μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους.
Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους, ζητώντας μεταξύ άλλων μείωση του κόστους παραγωγής, πλήρη καταβολή αποζημιώσεων και άμεση αποδέσμευση των χρημάτων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα μπλόκα τους εξακολουθούν να προκαλούν σημαντικές δυσκολίες στο οδικό δίκτυο, όμως οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Δείτε βίντεο



