Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 15ο Ράλλυ Χανίων που διοργανώνει η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και τον Δήμο Αποκορώνου.

Ο τερματισμός ήταν στην Αντιπεριφέρεια Χανίων όπου δόθηκαν τα έπαθλα στους οδηγούς της γενικής αλλά και των ειδικών κατηγοριών.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο, οι ραλίστες κλήθηκαν να οδηγήσουν το Σάββατο υπό πολύ βροχή, στους δρόμους της ενδοχώρας με όλες τις δυσκολίες από το οδόστρωμα και σήμερα Κυριακή σε καλοκαιρινές συνθήκες.

Στο Ράλλυ Χανίων συμμετείχαν 21 πληρώματα τα οποία ξεκίνησαν από την Κίσσαμο και συγκεκριμένα από το Κολένι.

Η διοργάνωση της Α.Λ.Α. Χανίων εντάσσεται στο Κύπελλο Ράλλυ Κρήτης και συγκεντρώνει οδηγούς και συνοδηγούς από όλο το νησί και όχι μόνο, με συμμετοχές σε διαφορετικές κατηγορίες και αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, από Peugeot και Citroën μέχρι Mitsubishi και Ford.

Το Ράλλυ Χανίων αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα για τον τόπο, προσελκύοντας φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ενισχύοντας την τοπική δραστηριότητα, ενώ διοργανώνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Χανίων και Αποκορώνου.

Η Α.Λ.Α. Χανίων, με πολυετή παρουσία στον χώρο, συνεχίζει να δίνει ώθηση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τη φετινή διοργάνωση να αναμένεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Το παρόν στη βράβευση των οδηγών του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη και ο βουλευτής Χανίων ΝΔ, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:


  1. Δημήτρης Κτιστάκης – Εμμανουήλ Κτιστάκης (ΑΟ Κρήτης) – Peugeot 306 – Ε11
  2. Δημήτρης Φραντζεσκάκης – Φραγκίσκος Κλαριδοπούλος (ΑΛΑ Χανίων) – Ford Fiesta – RC4
  3. Άγγελος Σφίγγας – Χρυσούλα Χναράκη (ΑΟ Κρήτης) – Citroën DS3 – RC3
  4. Σπυρίδων Γαλεράκης – Σταυρούλα Σπυριδάκη (ΑΟ Κρήτης) – Mitsubishi Lancer – A8
  5. Στυλιανός Μιχαηλάκης – Νικόλαος Λιγοψυχάκης (ΑΛΑ Χανίων) – Citroën DS3 – RC3
  6. Ιωάννης Παπαδοκωνσταντάκης – Παρασκευάς Τσουβαλάκης (ΑΛΑ Χανίων) – Mitsubishi Lancer – A8
  7. Ελευθέριος Γομπάκης – Στέφανος Γομπάκης (ΑΛΑ Χανίων) – Honda Civic EP3 – Ε11
  8. Μιχαήλ Ζερβάκης – Ευάγγελος Προβιδάκης (ΑΟ Κρήτης) – Peugeot 106 – Ε10
  9. Εμμανουήλ Νηστικάκης – Ζαχαρίας Ζαχαριουδάκης (ΑΟ Κρήτης) – Citroën Saxo – Ε10
  10. Σταύρος Ζεϊμπεκάκης – Ιωάννης Συντιχάκης (ΑΟ Κρήτης) – Peugeot 106 – Ε10
  11. Εμμανουήλ Κυριανιτάκης – Εμμανουήλ Σκεπετζάκης (ΛΕΜΑΡ) – Volkswagen Golf Mk3 – Ε11
  12. Ευστράτιος Σταματάκης – Φίλιππος Φακουρέλης (ΑΛΑ Λαμίας / ΑΟ Κρήτης) – Peugeot 106 – Α6
  13. Ιωάννης Δαμιανάκης – Εμμανουήλ Ρουσσάκης (ΑΟ Κρήτης) – Peugeot 106 – Α6
  14. Γεώργιος Δήμου – Δημήτριος Κοροβέζος (ΛΕΜΑΡ) – Renault Clio 2 – Α7
  15. Γεώργιος Ιωαννίδης – Παναγιώτης Κτιστάκης (ΑΟ Κρήτης) – Citroën AX – Ε9
  16. Μιχαήλ Πουλάκης – Γεώργιος Πουλάκης (ΑΟ Κρήτης) – Toyota Yaris – Α5
  17. Ευάγγελος Παρθενιάδης – Ελευθέριος Θεοδωράκης (ΑΟ Κρήτης) – Citroën Saxo – Ν2
  18. Γεώργιος Κισσανδράκης – Γεώργιος Ευαγγέλου Κισσανδράκης (ΛΕΜΑΡ) – Citroën Saxo – Ε10
  19. Γεώργιος Δελημπάσης – Γεώργιος Δελημπάσης (ΑΛΑ Χανίων) – Citroën Saxo – Ε10
  20. Δημήτριος Σεντούκας – Χρυσόστομος Μπουσούλης (ΑΛΑ Χανίων / ΛΕΜΑΡ) – Peugeot 106 – Α6
  21. Κλέων Τσέτης – Νικόλαος Παπαδήμος (ΑΛΜΑ Αιγίου) – Lada VFTS – Ε10