Δοκιμάστε τα αχλάδια με ένα διαφορετικό τρόπο και ετοιμάστε ένα επιδόρπιο υψηλού επιπέδου.
Περνάτε ολόκληρα τα καθαρισμένα αχλάδια από το χυμό του λεμονιού και στη συνέχεια τα ραντίζετε με τη μαύρη ζάχαρη. Σοτάρετε τα αχλάδια στο βούτυρο και σβήνετε με το κρασί. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά.
Δύο λεπτά πριν από το τέλος, ρίχνετε την κρέμα, ανακατεύετε προσεκτικά, προσθέτετε τη λουίζα, αλάτι και πιπέρι. Συνοδεύετε με τυρί ροκφόρ.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις δοσολογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr