Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Αυτά που οι Έλληνες κατέκτησαν με τόνους αίμα , κάποιοι σήμερα τα χαρίζουν με λίγα γραμμάρια μελάνι.
Του Γιάννη Μανούσακα (Βλαντάς)
Το αύριο αβέβαιο και για να γυρίσει η χώρα στην κανονικότητα θα είναι πολύ δύσκολο.Πάνω στα αποκαΐδια θα κληθούν κάποιοι να αναλάβουν και να χτίσουν.
Ζούμε πρωτοφανείς στιγμές καταστροφής της Ελλάδας , του Ελληνισμού , της Ελληνικής ιστορίας , της ελληνικής ορθοδοξίας.
Οι εθνομηδενιστές έκαναν όλη τη χώρα ένα καμένο «Μάτι».
Και οι νεκροί δεν είναι εκατό , αλλά χιλιάδες.
Είμαστε μερικούς μήνες πριν από εκλογές.
Ως δια μαγείας βρίσκουν χρήματα ,αυτοί που έχουν το μαχαίρι και τα σκορπάνε σε αυτούς που έχουν το πεπόνι , για να θαμπώνουν τους ψηφοφόρους.
Παραμονές των εκλογών ;
Γιατί άραγε ;
Υπογράφουν έργα άνευ μεγάλης σημασίας και καλούν τα κανάλια για να φωτογραφηθούν σε φωτογραφία «5×5» ο δήμαρχος , ο περιφερειάρχης και ο υπουργός , καθήμενοι πάνω σε νέους «χλοοτάπητες».
Μοιράζουν κόλλυβα δεξιά και αριστερά για μικροέργα ( μικρορουσφετια ) , όχι ότι δεν χρειάζονται , αλλά δεν είναι το μείζον για την ανάπτυξη του συνόλου .
Με τα κόλλυβα μόνο μνημόσυνα κάνεις , όχι πανηγύρια .
Αλλά τα μνημόσυνα φέρνουν ψήφους, αφού αποδεδειγμένα ο Έλληνας κοιτάζει μόνο το δικό του συμφέρον για το σήμερα και όχι το γενικό καλό για όλους και το αύριο το οποίο θα γυρίσει θετικά και για τον ίδιο.
Και ο ΒΟΑΚ παραμένει κλειστός στο ύψος του Σταλού τώρα και 20 μέρες.
Και απλά σήμερα είναι Πέμπτη.
Και απλά είμαστε τριτοκοσμικός Νομός για κάποιους.
Στις αυριανές εκλογές , δημοτικές , περιφερειακές , ευρωεκλογές και εθνικές , περιμένω να δω τον νοήμον έλληνα να μαυρίσει την σημερινή κυβέρνηση και κάθε συνδυασμό που στηρίζει σε δήμους και περιφέρειες.
Περιμένω να μαυρίσει κάθε γυρολόγο πολιτικάντη.
Ντροπή και αίσχος για αυτούς που κατεβαίνουν με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Επειδή το σοσιαλιστικό κόμμα , ΠΑΣΟΚ , Ελιά , ΚΙΝΑΛ , ΔΗΜΟΣΥΜΠΑΡ βλέπουν ότι σβήνει σιγά σιγά , φοβούνται μην μείνουν χωρίς ομπρέλα και ψάχνουν νέα πολιτική στέγη ;
Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σημαντικό από την σταθερότητα του ανθρώπου.
Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σημαντικό από το να περπατάς με το κούτελο καθαρό και το κεφάλι ψηλά.
Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σημαντικό να θες να προσφέρεις για να πάει ο τόπος σου μπροστά και όχι να κάνεις ότι προσφέρεις για να πάει η τσέπη σου καλά.



