Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις Τζάκσον, μέσω βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει πώς τα ναρκωτικά παραλίγο να καταστρέψουν το πρόσωπό της.
Η Πάρις Τζάκσον σόκαρε τους ακολούθους της αποκαλύπτοντας μια τεράστια τρύπα στο ρινικό της διάφραγμα – αποτέλεσμα χρόνων εθισμού σε σκληρά ναρκωτικά.
Michael Jackson’s daughter shows how drugs nearly destroyed her face
Paris Jackson shocked her followers by revealing a huge hole in her nasal septum — the result of years of addiction to hard drugs.
She has been living with this defect for seven years. Every breath she… pic.twitter.com/SGNtWdAVQT
— NEXTA (@nexta_tv) November 15, 2025
Όπως αποκάλυψε η ίδια, ζει με αυτό το ελάττωμα εδώ και επτά χρόνια. Κάθε ανάσα που παίρνει κάνει ένα δυνατό σφύριγμα, ενώ μάλιστα αστειεύεται ότι μερικές φορές μπορεί να περάσει ένα κομμάτι σπαγγέτι μέσα από την τρύπα.
Η Πάρις παραδέχτηκε: «Είναι από αυτό που νομίζετε ότι είναι. Μην κάνετε χρήση ναρκωτικών, παιδιά».
Αρνήθηκε την επέμβαση επειδή απαιτεί φάρμακα και αναισθητικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν υποτροπή. Όπως είπε, μετά από σχεδόν έξι χρόνια νηφαλιότητας, η Πάρις δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει την ανάρρωσή της μόνο και μόνο για να διορθώσει ό,τι κάποτε κατέστρεψαν τα ναρκωτικά.
πηγή: pronews



