Καθηγητής

Ξεπερνά κάθε όριο λογικής, όχι όμως και της νομιμότητας η πολύκροτη υπόθεση του γνωστού Χανιώτη καθηγητή, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 36 χρόνια φυλάκισης για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες.

Ο 61χρονος εκπαιδευτικός – πρώην ιδιοκτήτης φροντιστηρίου – εδώ και πολύ καιρό, λόγω προβλημάτων υγείας που είχε επικαλεστεί και είχαν γίνει δεκτά, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σήμερα Πέμπτη 18/04/2024 ήταν προγραμματισμένη να γίνει στα δικαστήρια των Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο για μια ακόμη φορά –  έκτη κατά σειρά – λόγω της απεργίας των δικηγόρων, η δίκη αναβλήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η δίκη θα γίνει λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, ωστόσο η τοπική κοινωνία, είναι ιδιαιτέρως αναστατωμένη από την τροπή που έχει λάβει η υπόθεση, καθώς και από την προκλητική – όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς – στάση του ίδιου, ο οποίος φέρεται να κυκλοφορεί στην πόλη των Χανίων, κυριολεκτικά σα να μην τρέχει τίποτα!

Διαβάστε ακόμη: Χανιά | Οργή για τον καθηγητή που ασελγούσε σε μαθήτριες του – Το παίζει άρρωστος…