Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Με περίσσεια χαράς η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου σας καλεί σε επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 ετών ευκλεούς Αρχιερατείας του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Αμφιλοχίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το εσπέρας της Κυριακής, 23 Νοεμβρίου, στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, ως ακολούθως.
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου: ΟΑΚ, ώρα 18.00μ.μ. καλωσόρισμα από τον Γενικό Δντή του Ιδρύματος, Δρ. Κωνσταντίνο Ζορμπά.
Λόγος ευχαριστίας από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Παν. Αρχ. π. Αγαθάγγελο Κουμαρτζάκη- Χαιρετισμοί.
Ώρα 18.30μ.μ. Ομιλία από τον Αιδ. Πρωτ. π. Γεώργιο Σχοινά, Κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με θέμα: «Ο Επίσκοπος, πατέρας, θεσμός και χάρισμα!».
Στο φουαγιέ θα υπάρχει φωτογραφική έκθεση, με αναφορά στην επετειακή εκδήλωση.
Καλούμε, όσους επιθυμούν, όπως μοιραστούμε το πνευματικό αυτό γεγονός, ακούγοντας και τον πνευματικό λόγο του εκλεκτού προσκεκλημένου, π. Γεωργίου Σχοινά. Η επετειακή αυτή εκδήλωση αποτελεί έκφραση σεβασμού, ευγνωμοσύνης, τιμής, αγάπης και ευχαριστίας προς τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Αμφιλόχιο, επ΄ ευκαιρία της 20ετούς διακονίας του, ως Επίσκοπος, στην Εκκλησία.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως






