Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και επιχειρήσεων Καλυβών καταγγέλλει την αδιαφορία για το σπασμένο φρεάτιο στο κεντρικό σταυροδρόμι και ζητά άμεση παρέμβαση του Δήμου Αποκορώνου
Η ανακοίνωση απόγνωσης του Συλλόγου:
Παρακολουθώντας το τελευταίο διάστημα (περισσότερο των 10 ημερών) το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε κεντρικό σταυροδρόμι των Καλυβών (προς Τσιβαρά Βάμο, Αλμυρίδα κλπ) με το σπάσιμο σχάρας πάνω στο δρόμο δημιουργόντας σοβαρό κυκλοροφιακό πρόβλημα (κυρίως για τα μεγάλα οχήματα) αλλά και μια άσχημη εικόνα λόγο της πρόχειρης τοποθέτησης διάφορων άσχετων αντικειμένων για την επισήμανση του σημείου, ούτε καν κάποιο σήμα ή κάτι που να προειδοποιεί την ύπαρξη επικινδυνότητας στο σημείο αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο ατυχήματος κυρίως τις βραδινές ώρες.
Ζητάμε από τον Δήμαρχο μας να παρέμβει και να δώσει λύση διότι δεν τιμάει κανέναν αυτή η εικόνα…
Δεν είναι σωστό να μην ασχολείται κανένας, υπάρχει τόσο διάστημα αυτό το πρόβλημα και διασυρόμαστε όλοι μαζί (Δήμος και Καλύβες) στα μάτια των επισκεπτών που τιμάνε το χωριό μας.
Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί ο Δήμος θα επισκευαστεί με χρήματα του συλλόγου που θα μαζευτούν.