Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Στο Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής και στα Χανιά το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βρεθεί η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την υπογραφή δύο σημαντικών συμφωνιών για τις υποδομές στην Κρήτη.

Όπως έχει ανακοινωθεί  η υπογραφή της συμφωνίας για το αεροδρόμιο Καστελλίου θα υπογραφεί παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στη συνέχεια η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών θα αναχωρήσει για τα Χανιά.

Η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει:

“Αύριο, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος θα μεταβούν στην Κρήτη, όπου:

  • Στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιήσουν αυτοψία στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι Ηρακλείου. Ακολούθως, θα υπογραφεί η συμφωνία ανάθεσης εξοπλισμού αεροναυτιλίας για τον νέο Αερολιμένα. (https://maps.app.goo.gl/4D5tMeuXqMwx8QNZ7)
  • Εν συνεχεία θα επιθεωρήσουν εργοτάξια του ΒΟΑΚ:
  • Παράκαμψης Ρεθύμνου (https://maps.app.goo.gl/xx47aMrtshva2jzh9?g_st=iv)
  • Παράκαμψης Χανίων (https://goo.gl/maps/YfjXYshnATwp4eoQ8?g_st=av)
  • Στις 18.00 μ.μ. στα Χανιά στο κτίριο της αντιπεριφέρειας θα υπογραφεί το πρακτικό ενεργοποίησης της παραχώρησης στο τμήμα του ΒΟΑΚ Χανιά – Ηράκλειο.”