More

  Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Κρήτης

  Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σε αρκετές περιοχές του Ηρακλείου.

  Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

  Πιο αναλυτικά οι διακοπές έχουν ως εξής:

  Κυριακή 22 Νοεμβρίου:

  Από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου:Στην οδό Σμύρνης από την οδό Ρούσσου Χούρδου έως την οδό Αβέρωφ και στην οδό Γιαννιτσών.

  Από τις 9 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Αστρίτσι, Γαλατάς, Χουμέρι, Αρχοντικό και στο Αρκαλοχώρι και στις περιοχές του Ι.Ν.Αφέντη Χριστού και του πρατηρίου υγρών καυσίμων Κορναράκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

  Δευτέρα 23 Νοεμβρίου:

  Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.62 Μαρτύρων από την οδό Ελύρου έως τα έπιπλα Πατσουράκη και στην οδό Διον.Φραγκιαδάκη από τη λεωφ.62 Μαρτύρων μέχρι την οδό Ανωγείων.

  Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.62 Μαρτύρων από την οδό Αρ.Βαλαωρίτη μέχρι την επιχείρηση PEUGEOT.Στην οδό οδό Πατρ.Μελετίου Μεταξάκη από τη λεωφ.62 Μαρτύρων μέχρι την οδό Λευκωσίας.Επίσης στις οδούς Αρ.Βαλαωρίτη, Αρμενάκη Ευαγγ.Καβάφη Κ. και Σεμερτζάκη Μ.

  Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Αγ.Μύρων, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες.Στον οικισμό Νίσση, στην Ι.Μ.Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

  Τρίτη 24 Νοεμβρίου:

  Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις οδούς Γ.Γεννηματά από την οδό Θενών μέχρι την οδό Στεργιογιάννη, Κονδυλάκη από την οδό Αυλώνος μέχρι την οδό Γ.Γεωργιάδη, Νικολαϊδη από Ψιλάκη μέχρι την οδό Γ.Γεννηματά, Στεργιογιάννη από την οδό Ψιλάκη μέχρι την οδό Γ. Γεωργιάδη, Μ.Μερκούρη από την οδό Στεργιογιάννη μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Θενών από την οδό Αυλώνος μέχρι το Κομμένο μπεντένι, Επίσης στη οδό Ισμήνης.

  Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή Χρυσοβαλάντου στις περιοχές των κέντρου χρόνιων παθήσεων και της Ι.Ν Αγ.Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.Στις οδούς Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλάντου μετά παρόδων, στις οδούς Φιλάγρη και Ξενουδάκη και στην περιοχή του χοιροστασίου Κουβαρντά.

  Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στην Φορτέτσα στην οδό Εράσμου και Ανωγιειανάκη μετά παρόδων.Επίσης στις οδούς Αλκμαίωνος, Λευκίππου, Γιαμαλάκη, Νιργιανού, Λυσία, Πρωταγόρα και Γοργία.

  Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στις οδούς Ματθαιάκη απο την οδό Διογένους έως την οδό Τιθύος μετά παρόδων.Επίσης στην οδό Μυρ.Νικολαϊδη.

  Τετάρτη 25 Νοεμβρίου:

  Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Φαρί, Παναγιά, Μορώνι, Πλουτή, Άνω και Κάτω Ζαρός, Γέργερη, Νύβριτος, Απομαρμά, Μαστραχιανά, Μάκρες, Πανασσός.Στον οικισμό Λαλουμάς στην Ι.Μ.Βροντισίου, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΒΟΤΟΜΟΣ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παρπάνω χωριών.

  Πέμπτη 26 Νοεμβρίου:

  Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Αγ.Δέκα, Κερατοκεφάλι, Γκγκάλες, Βαλή και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

  Παρασκευή 27 Νοεμβρίου:

  Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα Σταλίδας και νοτιοδυτικό τμήμα Λ.Χερσονήσιυ .Στα χωριά, Κουτουλουφάρι, Πισκοπιανό, Μεγάλη Χερσόνησο.(περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Blue sea, Katrin, Ζέφυρος, Ηλιοτρόπιο, Semiramis, Suntos, Grand hotel, Meltemi, Mediteraneo, Κωνσταντίνος, Ζαχαροπούλου και hotel Aspro. Επίσης σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

  Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Τομπρούκ στην περιοχή του δρόμου προς το Τακάν (Ραντάρ αεροπορίας) και στη διακλάδωση προς το χωριό Ελιά στις περιοχές του χοιροστασίου Τσεσμελή, του πτηνοτροφείου Τριανταφυλλίδη, του εργοστασίου εκρηκτικών Φίλικα. Επίσης στον οικισμό των Δασκάλων στο Κοκκίνη χάνι.

  Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά στην περιοχή της οικίας Σπανού, των αρδευτικών Μαραγκάκη και Παπαδοκωστάκη και στην περιοχή του κόμβου προς το Οροπέδιο.Στη Μεγάλη Χερσόνησο και στις περιοχές των διαμερισμάτων Παπαδοκωστάκη, των επιχειρήσεων Κριβέκ και Τρουλινού και των εγκταταστάσεων του ΙΚΑ.

  Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χρσονήσου: Στις περιοχές που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα Σταλίδας και νοτιοδυτικό τμήμα Λ.Χερσονήσιυ .Στα χωριά, Κουτουλουφάρι, Πισκοπιανό, Μεγάλη Χερσόνησο.(περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Blue sea, Katrin, Ζέφυρος, Ηλιοτρόπιο, Semiramis, Suntos, Grand hotel, Meltemi, Mediteraneo, Κωνσταντίνος, Ζαχαροπούλου και hotel Aspro. Επίσης σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 26χρονο! Βασικός κατηγορούμενος, ο γιος καθηγητή του Πολυτεχνείου – Επί ποδός οι αρχές στις Σπέτσες…

  Δράστης φέρεται να είναι γιος  καθηγητή του Πολυτεχνείου που μαχαίρωσε μετά από έντονη λογομαχία τον 26χρονο   - Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο δράστης το πρωί...

  Σήμερα η απόφαση για το φόνο με ψαλιδάκι σε ξενοδοχείο της Κρήτης: «Τον αγαπούσα, δεν θα του έκανα ποτέ κακό»

  Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας 56χρονου Γάλλου σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα. Το θύμα φέρεται να δέχθηκε...

  Πολιτιστικό κέντρο Αση Γωνιάς: Ένα  όραμα  γίνεται  πραγματικότητα “

   Υπογράφτηκε  σήμερα  το συμβόλαιο δωρεάς του πολιτιστικού συλλόγου Αση Γωνίες “ο Άγιος  Γεώργιος “ προς τον Δήμο  Αποκορώνου.Τη συμβολαιογραφική πράξη  υπέγραψαν  ο Δήμαρχος  Αποκορώνου,...

  Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στη λίστα των επιστημόνων και ερευνητών με την μεγαλύτερη επιρροή

  Έντεκα Έλληνες πανεπιστημιακοί και ερευνητές οι οποίοι εργάζονται σε ελληνικά τριτοβάθμια ιδρύματα και ερευνητικούς φορείς, περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.400 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως,...