More

  Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις των άστρων για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου

  Αποχαιρετούμε το δύσκολο Σεπτέμβριο και με φθινοπωρινή διάθεση υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο. Πώς θα είναι ο καινούριος μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

  ΚΡΙΟΣ
  Ο Οκτώβριος θα είναι για εσένα ένας ιδιαίτερος μήνας σε καθημερινό επίπεδο. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο Ζυγό στις 7 του μήνα, με αποτέλεσμα σε αυτό να οφείλεται το γεγονός ότι θα είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη καθημερινά προσπαθώντας να δρομολογήσεις τις καταστάσεις που έχουν εμπόδια. Θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο και τον τρόπο που θα εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου, γιατί η επιθετικότητα και η βιασύνη δεν θα λείπουν και χρειάζεται να προστατευτείς! Τα προβλήματα επικοινωνίας που θα έχεις αυτό το διάστημα, μπορεί να θολώσουν την κρίση σου περί πραγματικότητας. Τα λόγια σου μπορεί να λειτουργήσουν σαν μπούμερανγκ και να προκύψουν παρεξηγήσεις. Από την άλλη όμως, με το Δία να σε ευνοεί στο ίδιο ζώδιο για όλο το μήνα, θα έχεις την ευκαιρία για επαφές στο παρασκήνιο και σοβαρή πιθανότητα για μία ερωτική και άκρως παθιασμένη σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα έρθει να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Κινήσου διακριτικά και μην αφήνεσαι! Ο Άρης που θα κινείται στον Αιγόκερω, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να βγεις, να δεις φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γοητευτείς από πρόσωπα που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής σου. Απόλαυσέ το!

  Αισθηματικές
  Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, γι’ αυτό ίσως να πρέπει να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και γιατί όχι, για την επισημοποίησή της. Στα μέσα του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 16, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα θέλεις να είσαι πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, μην κάθεσαι λεπτό, γιατί με την Αφροδίτη να σε ευνοεί στον Τοξότη από τις 18 και μετά, μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και με τις καλύτερες προδιαγραφές!

  Επαγγελματικές
  Το κλίμα και οι καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο θα είναι καλές αυτόν το μήνα. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει καλά οποιαδήποτε κίνηση κάνεις και να έχεις σκεφτεί καλά οτιδήποτε πεις, και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και καινούρια ξεκινήματα που μπορεί να βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς σου, ενώ την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 30, θα σου παρουσιαστούν ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, αν και αυτό το μήνα θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Γι’ αυτό, πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να την σκέφτεσαι πολύ καλά. Κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 16, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο διάστημα ευνοούνται και τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.

  ΤΑΥΡΟΣ
  Ο Οκτώβριος κάνει το ξεκίνημά του με αρκετά ευνοϊκούς οιωνούς για το ζώδιό σου. Από τις 7 μέχρι τις 24 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό, μπορείς να χειριστείς θέματα με περισσότερη ευελιξία και άνεση. Από εκεί και μετά, θα πιεστείς για να τα βγάλεις πέρα και ίσως κάποιες στιγμές χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια από τους οικείους σου για να ανταπεξέλθεις. Κατά τα άλλα, ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα είναι στραμμένο σε οικονομικά ζητήματα. Από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 18, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στο Σκορπιό, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να επωφεληθείς οικονομικά και να στηριχτείς στη βοήθεια άλλων. Ο Άρης θα εξακολουθήσει να κινείται στον Αιγόκερω και θα προκαλεί συζητήσεις, που θα μπορούν να προωθήσουν σημαντικά τα οικονομικά σου. Στα μέσα του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 16 στον Κριό, να είσαι συγκεντρωμένη και μετρημένη σε ό,τι πεις και κάνεις, ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

  Αισθηματικές
  Τον Οκτώβριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και για εσένα, αλλά και για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου αρκετά ανεβασμένος. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα είναι πολύ εποικοδομητικές για την πορεία της σχέσης σας, ενώ από τις 18 του μήνα και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη, θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να βγάλεις όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που έχεις και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

  Επαγγελματικές
  Στα επαγγελματικά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι εξαιρετικές, οπότε πρέπει άμεσα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις. Να ξέρεις πως με καλή οργάνωση και προγραμματισμό θα μπορείς να κάνεις θαύματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα πάνω του και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σβήσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με επαφές και αρκετό τρέξιμο. Αν κινηθείς με προσοχή και σύνεση, ο Οκτώβριος μπορεί να είναι πολύ αποδοτικός σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ άγχος με υποχρεώσεις που ακόμη δεν έχεις τακτοποιήσει. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 στον Σκορπιό, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και αλλαγές σε σχέδια που μέχρι τώρα δεν σου φέρνουν τα έσοδα που θέλεις. Θα έχεις μεγάλη επιτυχία!

   
  ΔΙΔΥΜΟΙ
  Παρά τις εξελίξεις που προωθούνται για εσένα, τα πράγματα θα είναι κάπως αντιφατικά για τους βασικούς τομείς της ζωής σου αυτόν το μήνα. Η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στην Παρθένο μέχρι τις 7 του μήνα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική και ρεαλίστρια. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά και οι σχέσεις σου θα αποκτήσουν ουσία και βάθος. Ακόμα και αν είσαι single, μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό. Από τις 7 του μήνα όμως και μετά, με τη νέα του θέση στο Ζυγό, οι μέρες θα είναι αρκετά πιεστικές κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να νιώσεις εκνευρισμένη ή κουρασμένη από υποθέσεις που έχουν σχέση με το σπίτι ή με θέματα ακίνητης περιουσίας που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη. Ακόμη και οι σχέσεις σου με άτομα της οικογένειάς σου χρειάζονται την προσοχή σου. Ο Άρης βέβαια, που θα εξακολουθήσει να κινείται στον Αιγόκερω, θα διατηρήσει το ηθικό σου ακμαίο και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις σημαντικά προβλήματα. Με τις καλές του επιρροές θα σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα, παρ’ όλες τις αναποδιές που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30 θα σου θυμίσει την ανάγκη σου να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε αγαπούν. Μπορεί να είσαι κάπως υπερευαίσθητη αυτές τις ημέρες ή να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και επιθυμίες.

  Αισθηματικές
  Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να φροντίσεις από τις πρώτες μέρες του μήνα να καλλιεργείς ρομαντικό και ερωτικό κλίμα, αλλά και να συμπαρασταθείς σε προβλήματα που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου. Ξέκλεψε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που έχεις για να περνάς περισσότερες στιγμές μαζί του και θα νιώσεις πολύ ευτυχής και ισορροπημένη. Στα μέσα του μήνα θα έχεις την τύχη να ακούσεις κάποιο σημαντικό μήνυμα που περίμενες εδώ και καιρό και αφορά στο μέλλον της κοινής σας ζωής. Αν είσαι single, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό με τις ευεργετικές επιρροές που θα σου στείλει η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 και μετά. Μη ζυγίσεις τόσο πολύ τα υπέρ και τα κατά ενός επικείμενου δεσμού και αφέσου χωρίς αναστολές και ανασφάλειες σε μία νέα γνωριμία που θα κάνεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου!

  Επαγγελματικές
  Στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα, παρόλο που μάλλον σου αρέσει να παραπονιέσαι ακόμα και για ασήμαντα πράγματα, λόγω του ανικανοποίητου που σε χαρακτηρίζει. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό στα μέσα του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Κριό. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με τη νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό, ευνοούνται οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου προκειμένου να λυθούν προβληματικά θέματα που δεν σου αρέσουν στη δουλειά σου. Επίσης, συμφωνίες, επαφές, αλλαγές καθώς και καινούρια ξεκινήματα θα περάσουν τις καλύτερες ημέρες τους, αν πραγματικά είσαι αποφασισμένη και καλά οργανωμένη για την υλοποίησή τους. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τα “θέλω” και τους στόχους σου και θα κινείσαι πάντα με τρόπο που θα σε οδηγεί στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, παρόλο που θέλεις να τα βελτιώσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις φορολογικά ή νομικά θέματα, αλλά και τυχόν παλιά χρέη.
  ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Ο Οκτώβριος θα είναι ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα για το ζώδιό σου, όπου το μυαλό σου θα κατακλύζεται από έξυπνες ιδέες και πολλά βλέμματα θαυμασμού θα είναι στραμμένα πάνω σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στο Σκορπιό μέχρι τις 18, γεγονός που θα τονώσει τις καλλιτεχνικές σου τάσεις, θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου και θα αναπτύξει τις ιδέες σου με μοναδικούς τρόπους, που στο τέλος θα σου φέρει τα αποτελέσματα που κυνηγάς. Από τις 7 μέχρι τις 24 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό, στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ενδέχεται να προκύψουν θέματα που θα οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Στον έρωτα από την άλλη, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη από τις 18 και μετά, νιώθεις έναν αέρα ανανέωσης να σου ξυπνά τις αισθήσεις και το πάθος πρωταγωνιστεί! Το τέλος του Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό στις 30, δεν είναι καλό για ριψοκίνδυνες επενδύσεις, αλλά μόνο για πολύ καλά μελετημένες συνεργασίες. Ξόδεψε με φειδώ και σύνεση και μην ξελογιάζεσαι!

  Αισθηματικές
  Η σχέση σου θα είναι θετική και θα είσαι δραστήρια και εξωστρεφής στην εκδήλωση των συναισθημάτων προς το σύντροφό σου. Να είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις, γιατί έτσι θα ανανεώσεις τον έρωτά σου και θα σαγηνεύσεις το σύντροφό σου. Αν είσαι single, θα εκπέμπεις τόσο έντονο ερωτισμό που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Θα είναι στο χέρι σου λοιπόν να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και πρέπει να το ψάξεις καλά, τώρα που οι επιλογές σου θα είναι περισσότερες. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23, η κοινωνικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο αλλά πρέπει να προσέξεις, γιατί πολλοί από αυτούς που θα σου αρέσουν μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

  Επαγγελματικές
  Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση και θα έχεις καλές επιρροές που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα και συγκεντρώσου, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός που θα έχεις, μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και μετά δεν θα ξέρεις να επιστρέψεις. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους, για να έχεις κέρδη και θετικά αποτελέσματα. Νέα έργα θα πρέπει να αναλαμβάνονται με προσοχή, ενώ τα παλαιότερα θα πρέπει να επιδιώκονται δυναμικά. Το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ θετικό και χαρούμενο και οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και βοηθητικοί στα επαγγελματικά χρέη που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια μεταβλητότητα που θα υπάρξει σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετη. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν εξαιτίας της εργατικότητα που έχεις υποδείξει το τελευταίο διάστημα και οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν. Απόλαυσε το!

   

  ΛΕΩΝ
  Τον Οκτώβριο θα κληθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στις επιθυμίες και στις ευθύνες σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 18, δεν θα σου λείπει η αυτοπεποίθηση και η ισχυρή θέληση να πετύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό από τις 7 μέχρι τις 24, δεν θα είναι λίγες οι φορές που η σιγουριά και το πείσμα σου μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, σε διαμάχες με υφισταμένους, ακόμα και σε ενοχλήσεις στην υγεία σου. Να θυμάσαι ότι έχεις τα προσόντα να αποδείξεις την αξία σου, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς σε αλαζονεία. Στις 16 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, η οποία μπορεί να ανοίξει ενδιαφέροντες ορίζοντες στην αισθηματική σου ζωή. Ένας έρωτας, ένα παιδί, ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να υλοποιηθούν μέχρι τέλος του μήνα, γι’ αυτό μη χάνεις την ευκαιρία και κάνε κάτι δραστικό, για να πραγματοποιήσεις ένα από τα όνειρά σου!

  Αισθηματικές
  Από την αρχή του μήνα τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι καλά και ο ερωτισμός σου στα ύψη, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την κυβερνήτη σου. Θα μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση και είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές και αποδράσεις, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις τυχόν λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα στη σχέση σου. Αν είσαι single, φρόντισε να βγαίνεις και να διασκεδάζεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και να ξέρεις πως θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εκεί που δεν το περιμένεις! Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό στις 30, θα στρώσει το δρόμο για κεραυνοβόλους έρωτες…

  Επαγγελματικές
  Στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν. Μέχρι τις 7 του μήνα, που ο Ερμής θα σε ευνοεί από την Παρθένο, θα έχεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Φρόντισε ό,τι καινούριο έχεις κατά νου να επιχειρήσεις, να μην το αφήσεις για το επερχόμενο διάστημα. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθήμερου ασχολήσου με μισοτελειωμένες υποθέσεις σου, καθώς και με τακτοποίηση οφειλών. Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολέψουν ακόμη μία φορά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας υποθέσεις.

   
  ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Αυτόν τον Οκτώβριο προσπάθησε να απλοποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται την καθημερινή σου ζωή. Ο κυβερνήτης σου Ερμής μέχρι τις 7 στο ζώδιό σου, θα ευνοήσει σχέδια της καθημερινότητας και κυρίως αυτά που έχουν σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Οι σχέσεις με συγγενείς και καλούς φίλους δεν θα λείψουν, αντιθέτως βελτιώνονται σημαντικά. Από εκεί και μετά όμως, θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές και προτάσεις για νέες συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεχτική στα λεγόμενά σου. Η νευρικότητα δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Στις 16 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό υπόσχεται να δώσει πνοή στα οικονομικά σου. Σχεδόν όλο το μήνα η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω δείχνει ότι η δουλειά είναι ένα έντονο και ανταγωνιστικό πεδίο δράσης για εσένα. Πολλές θα είναι οι στιγμές που οι εργασιακές σου υποθέσεις μπορεί να στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη των άμεσων σχεδίων σου. Πάντως, καλό θα είναι να προσέχεις, να διαφυλάξεις τις εργασιακές σου σχέσεις από εντάσεις, αλλά και να φροντίσεις την υγεία σου. Η υπερκόπωση ή ο επιπόλαιος τρόπος ζωής μπορεί να σε επιβαρύνει και σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου, να σε εξουθενώσει!

  Αισθηματικές
  Στα αισθηματικά σου θα είσαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με το σύντροφό σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Εξαιρετικός μήνας είναι αυτός όσον αφορά στον έρωτα και την αγάπη και η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 18 και μετά, θα γεμίσει την καρδιά σου από όμορφα συναισθήματα. Αν είσαι single, θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, που αν τα εκδηλώσεις το τελευταίο δεκαήμερο, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το!

  Επαγγελματικές
  Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ικανοποίηση, παρά του ότι θα εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική σχετικά με τις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διπλωματικά διαμάχες και προβλήματα που θα προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, τουλάχιστον στα μέσα του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Κριό και σε επηρεάζει αρνητικά. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κάποια κέρδη και μία μικρή οικονομική πρόοδος. Η πίεση δεν θα λείπει λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά και η δυνατότητα που θα σου προσφέρουν για να ξοδέψεις κάποια από αυτά για περιττές αγορές, θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένη.

   

  ΖΥΓΟΣ
  Ο Οκτώβριος θα είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για το ζώδιό σου. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και ο Δίας στο ζώδιό σου θα ευνοήσει τη συναισθηματική σου ζωή και θα σε προτρέψει να πραγματοποιήσεις τα δημιουργικά σου όνειρα. Ένας άλλος σύμμαχός σου θα είναι ο Ερμής, που επίσης θα κινείται στο ζώδιό σου από τις 7 μέχρι τις 24, ενθαρρύνοντας συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες και ευχάριστες μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ήλιος μέχρι τις 23 επίσης στο ζώδιό σου, θα σου δώσει ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εργασιακή σου δράση. Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς σου στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα για να υποδεχτείς τα εύσημα από τους συναδέλφους σου. Πέρα όμως από τα θετικά που θα σου χαρίσει ο Οκτώβριος, θα υπάρξει και ένα βασικό αρνητικό που δεν είναι άλλο από τη θέση του Άρη στον Αιγόκερω κι αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου, μπορεί να ανατρέψει τα “μελλούμενα”. Έχε το νου σου λοιπόν και μείνε συγκεντρωμένη σε αυτά που θέλεις να πετύχεις ώστε να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο την επιρροή του.

  Αισθηματικές
  Στα αισθηματικά σου, μέχρι τις 18 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο Σκορπιό, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες εξαιτίας κάποιων αντιπαραθέσεων και της επιθετικότητας που θα σε διακατέχει απέναντι στο σύντροφό σου. Επίσης, το ίδιο διάστημα είναι πιθανό να υπάρξει συναισθηματική απόσταση που θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου για να μην πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Παραμέρισε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, δέξου τα πράγματα ως έχουν και μην ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα -που δεν βρίσκονται! Άφησε το χρόνο να κυλήσει χωρίς να αναμοχλεύεις το παρελθόν και τα πράγματα μεταξύ σας θα διορθωθούν σημαντικά, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που η κυβερνήτης σου θα κινείται στον Τοξότη. Αν είσαι single, θα εκπέμπεις πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και με το σεξαπίλ σου θα έλκεις το αντίθετο φύλο. Τώρα θα βιώσεις μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Έχε το νου σου!

  Επαγγελματικές
  Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλίσουν ομαλά. Θα νιώσεις ζωντάνια και πολύ θετική ενέργεια. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι ικανές να προκαλέσουν σημαντικές αναταράξεις. Η διάρκειά τους θα είναι μικρή και σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές. Παρ’ όλα αυτά όμως, καλό είναι να αποφεύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα. Η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στο ζώδιό σου ενισχύει τον οικονομικό σου τομέα, φέρνοντάς σου κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο φετινός Οκτώβριος θα σου χαρίσει ανάσες ζωής!

   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Ο Οκτώβριος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσένα. Η έναρξή του θα σε αναγκάσει να υπαναχωρήσεις και να οργανωθείς εκ νέου, εξετάζοντας και πάλι θέματα που είχες καλά κρυμμένα. Μην απογοητευτείς αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις υποθέσεις που θεωρούσες ότι είχες τακτοποιήσει. Οι επιρροές που θα δέχεσαι ιδιαίτερα από την κίνηση του Ερμή στο Ζυγό από τις 7 μέχρι τις 24, θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο επιδέξια στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων και να ανασυγκροτήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Η ώρα για ξεκαθαρίσματα είναι εδώ και σε περιμένει να την αξιοποιήσεις! Από την άλλη, το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι τις 18, δείχνει ότι οι ευκαιρίες για να πετύχεις πολυπόθητους στόχους δεν θα λείπουν. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου θα είναι έντονες και παράλληλα ο Ήλιος που θα σε επισκεφτεί στις 23 και ο Ερμής την επόμενη ημέρα, ενθαρρύνουν τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σε σχέδια που έχουν σχέση με ταξίδια και αναθεώρηση σε πνευματικές εργασίες και νομικές υποθέσεις.

  Αισθηματικές
  Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε κάτι σταθερό. Μια πολύ θετική και ικανοποιητική χρονική περίοδος για τα ερωτικά σου θα υπάρξει το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο πλευρό σου. Το σεξαπίλ και τα ερωτικά πάθη θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι προκλήσεις και τα φλερτ θα σε κυριεύσουν ευχάριστα. Αν είσαι single, ο σύντροφός σου θα είναι ευέξαπτος και θα σου δημιουργήσει δυσκολίες κατά περιόδους, αλλά καλά θα κάνεις να αποστασιοποιείσαι και να κάνεις ότι δεν ακούς. Άφησέ τον να λέει τα δικά του και μην μπεις σε συζητήσεις. Μπόρες είναι αυτές και θα περάσουν όσο γρήγορα ήρθαν!

  Επαγγελματικές
  Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση υψηλής ανάπτυξης και προόδου. Οι εργασίες σου θα επεκταθούν και θα υπάρξει ταχεία πρόοδος, που θα οφείλεται στη σκληρή σου δουλειά. Τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα και θα έχεις την υποστήριξη των ατόμων που είναι δίπλα σου, καθώς επίσης και των ανωτέρων σου. Η εργατικότητα που επιδεικνύεις έχει πολλές πιθανότητες να σου χαρίσει την επέκταση που επιδιώκεις. Θα υπάρχει ανάπτυξη και έντονη δραστηριότητα, η οποία θα είναι ακόμα πιο έντονη από τα μέσα του μήνα και μετά. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα υπάρξει κάποια ανησυχία λόγω της ρευστότητας χρημάτων, αλλά με καλή διαχείριση θα ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και προς το συμφέρον σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 στο ζώδιό σου, οι επενδύσεις θα σου επιφέρουν καλές αποδόσεις και θα σου χαρίσουν έναν πιο ελπιδοφόρο περιβάλλον για να κινηθείς.

   

  ΤΟΞΟΤΗΣ
  Τον Οκτώβριο θα έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά. Από τη μία, ο Άρης παραμένει στον Αιγόκερω και θα προκαλέσει αρκετές αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Από την άλλη, με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό από τις 7 μέχρι τις 24, θα σε απασχολήσει έντονα η προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Οι μέρες θα σου προκαλούν σύγχυση, διλήμματα και θα εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή να μεταδοθούν παραποιημένα μηνύματα από την πλευρά σου, χωρίς να το θέλεις. Πρέπει να προσέξεις πώς χειρίζεσαι το λόγο, γιατί οι εντάσεις είναι πολύ κοντά σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι αρκετά βελτιωμένο, με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιό σου και να σε ευνοεί αισθητά. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στο Σκορπιό και στις 30 που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα καταφέρεις να πάρεις με το μέρος σου ακόμη και τους πιο δύσκολους ανταγωνιστές σου. Δράσε τώρα με το μοναδικό σου τρόπο και τα αποτελέσματα των κόπων σου θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό.

  Αισθηματικές
  Στα αισθηματικά σου, ο μήνας θα έχει αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφό σου και άλλα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνει αυτός, και το αντίθετο. Βελτίωση θα έρθει μόνο αν εσύ κάνεις υποχωρήσεις και προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία. Κράτησε ένα χαμηλό προφίλ και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι θα είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που δύσκολα θα βρεις χρόνο για να σε απασχολήσει αυτό το θέμα. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να περάσεις όσο πιο χαλαρά και διασκεδαστικά μπορείς, να ξεκουραστείς και να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό και… αν είναι ο έρωτας να σε συναντήσει, να είσαι σίγουρη πως θα έρθει απρόσκλητος!!!

  Επαγγελματικές
  Στα επαγγελματικά σου θα έχεις αρκετές πιέσεις λόγω του ανταγωνισμού που θα επικρατεί, ενώ οι ανώτεροι ή οι συνάδελφοί σου θα είναι κάπως εχθρικοί, όχι επειδή θα έχουν κάτι συγκεκριμένο να σου προσάψουν, αλλά λόγω της γενικότερης ασυνεννοησίας και ανησυχίας που θα επικρατεί. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να δεις βελτιώσεις και να είσαι ικανοποιημένη ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το έργο που έχεις αναλάβει. Τις σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να τις αναβάλεις μέχρι τις 23 του μήνα, που τα πράγματα θα είναι πιο ρεαλιστικά και δεν θα σε παραπλανήσουν. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία, αλλά από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξουν καλύτερες εισροές και θα τα δεις να βελτιώνονται. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες εισροές από πηγές εντελώς αναπάντεχες, αρκεί να είσαι προνοητική. Ακόμα, οι δαπάνες θα είναι υψηλότερες από το κανονικό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να παραμείνεις υπεύθυνος στη διαχείριση των χρημάτων σου, ειδικότερα κοντά στις 16, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον τολμηρό Κριό!

   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Ο Οκτώβριος θα αποδειχθεί για το ζώδιό σου, μήνας ανακούφισης! Με τον Άρη να παραμένει στο πλευρό σου, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις φίλους, να βγεις, να διασκεδάσεις, να εμπλακείς σε ομαδικές δραστηριότητες και πάνω από όλα, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς! Από τις 7 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο Ζυγό και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 24, το διάστημα είναι καλό για να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σε μία σχέση ή συνεργασία, ώστε να θέσεις τους δικούς σου όρους αργότερα, με σοβαρές πιθανότητες εφαρμογής τους. Η Αφροδίτη, που θα επισκεφτεί τον Τοξότη στις 18, θα σε βοηθήσει ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και τονώνοντας το ηθικό σου. Η κοινωνική σου ζωή τώρα θα γίνει πιο δραστήρια και ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά. Άσε λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες στην άκρη και επένδυσε το χρόνο σου στην ψυχαγωγία και, γιατί όχι, και σε κοντινές αποδράσεις που “ανοίγουν” την ψυχή και το μυαλό. Έτσι θα ανακουφιστείς και θα απαλλαγείς από τις έννοιες της καθημερινότητας που σε κατατρέχουν.

  Αισθηματικές
  Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είναι πολύ καλή. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και κάθε στιγμή θα θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο το σύντροφό σου. Προβληματικές καταστάσεις και αναταραχές έχουν περάσει πια στην ιστορία και θα μπορέσεις να γυρίσεις σελίδα, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα. Τώρα θα δεθείς με ακόμη πιο δυνατά συναισθήματα με το σύντροφό σου και η ασφάλεια που θα νιώσεις, θα σε ικανοποιήσει. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που ο Ήλιος και ο Ερμής θα κινούνται στον Σκορπιό και θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, το διάστημα θα είναι ιδανικό για αποδράσεις και κάθε τύπου διασκεδάσεις που θα ανανεώσουν και τους δύο, γι’ αυτό μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι πολλές θα είναι οι στιγμές που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Έχε το νου σου να του ανοίξεις!

  Επαγγελματικές
  Στα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να σε προβληματίζει. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα κάνεις πολλές επαφές για να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα παραμένουν προβληματικά ή καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό στη δουλειά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις και ευκαιρίες που θα αποδειχθούν συμφέρουσες για σένα. Τόλμησε να τις αποδεχτείς! Από τις 7 του μήνα μέχρι τις 24, άλλαξε τακτική και ανασυγκροτήσου ή δώσε όλο σου το είναι στη δουλειά. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αρκετά και χρήζουν της προσοχής σου. Ήδη έκανες αρκετά έξοδα την περίοδο του καλοκαιριού και από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνεις πιο συνετός στη διαχείρισή τους, ώστε να καλύψεις υποχρεώσεις και χρέη που έχεις. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο Σκορπιό στις 30, θα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες που έχεις με δανεικά ή με το νόμο.

   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα κληθείς να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη ζωή σου. Ο Δίας που θα κινείται στο Ζυγό ενισχύει την ενασχόλησή σου με οικογενειακά θέματα, όπου λόγω του Ερμή που θα κινηθεί στο ίδιο ζώδιο από τις 7 μέχρι τις 24 θα επικρατεί εκνευρισμός και μία σχετική ασυνεννοησία. Πρέπει να έχεις το νου σου να μην πληγώσεις τους δικούς σου ανθρώπους εξαιτίας των μεταξύ σας διαφορών, που θα νιώθεις πως σε πνίγουν. Ο Άρης που παραμένει στον Αιγόκερω για όλο το μήνα, σε βοηθάει να συμφιλιωθείς κάπως μαζί τους, από την άλλη όμως κρύβει ακόμη πιο βαθιά τις ανασφάλειές σου, κάνοντάς σε πιο καχύποπτη από το συνηθισμένο. Αξιοποίησε την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό από τις 24 και μετά, για να δραπετεύσεις από όσες καταστάσεις σε κάνουν να νιώθεις άβολα, και στρέψε την προσοχή σου σε πιο εποικοδομητικές ενέργειες, όπως η δουλειά σου που μπορεί να σου αποφέρει την αναγνώριση που κυνηγάς.

  Αισθηματικές
  Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί τόσο στο Σκορπιό όσο και στον Τοξότη από τις 18 και μετά, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και θα ξελογιάζει επανειλημμένα το σύντροφό σου. Ο Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα ερωτικός και ρομαντικός για εσένα και τη σχέση σου, καθώς θα μπορέσεις να ζήσεις με το σύντροφό σου μοναδικές εμπειρίες. Πολλές προβληματικές καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα διορθωθούν κάποια θέματα που αφορούσαν κυρίως το σύντροφό σου, αλλά που μπορεί να μην ενέκρινες κι εσύ μέχρι τώρα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Κριό στις 16, είναι ιδανική για να αποφασίσετε μία μετακόμιση ή αλλαγή διαμονής, γι’ αυτό αν έχεις σκοπό να το κάνεις, περίμενε μέχρι τότε. Σε ό,τι αφορά στις singles, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένετε. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να βρείτε και τη μεγάλη αγάπη!

  Επαγγελματικές
  Ο Οκτώβριος είναι ιδανικός για τη δουλειά σου, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με όσες εκκρεμότητες έχεις αφήσει στο συρτάρι σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προσφέρει απλόχερα την ενέργεια και το δυναμισμό που τόσο έχεις ανάγκη, προκειμένου να ξεπεράσεις προβλήματα που είχες στη δουλειά σου, αλλά και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Από τις 18 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα θα πάνε καλά, καθώς από τις πρώτες μέρες του μήνα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς να κάνεις επαφές και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό στις 30, θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

   

  ΙΧΘΕΙΣ
  Ο Οκτώβριος αναμένεται να σου δώσει μοναδικές συγκινήσεις και όμορφες εμπειρίες. Ωστόσο, θα πρέπει να θέσεις όρια στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στην επαγγελματική. Η κίνηση του Ερμή στο Ζυγό από τις 7 μέχρι τις 24, σε προκαλεί να επανεξετάσεις θέματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν αλλά είχες αφήσει στην άκρη λόγω των δυσμενών συνθηκών, προκειμένου να τα υλοποιήσεις. Τώρα η σκέψη σου θα είναι πιο βαθιά και ουσιαστική και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στις λύσεις που αναζητάς. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 18, ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική ζωή και τη συλλογική δουλειά. Από εκεί και μετά εισέρχεται στον Τοξότη και σε παρασύρει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και νέες γνωριμίες, που θα σε εξιτάρουν. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 30 σε καλεί να συμφιλιωθείς με όλους όσους έχεις ψυχρανθεί, αλλά και να γεφυρώσεις χάσματα που υπάρχουν με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου.

  Αισθηματικές
  Η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό για να μπορέσεις να διορθώσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι τις 18, θα σου δώσει το μέγιστο ερωτισμό και τη φαντασία για να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, ενώ με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 16 του μήνα, θα θέλεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου, ώστε να ξέρεις κι εσύ πού βαδίζεις και τι θα κάνεις στο μέλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ερωτικό, αλλά και πιο μελαγχολικό από το πρώτο και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα έχεις την ανάγκη της τρυφερότητας και την εκδήλωσης αγάπης. Μη διστάσεις στιγμή να εκφραστείς και με ευχαρίστηση θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου είναι όπως την είχες ονειρευτεί. Οι singles, θα γοητευθείτε από κάποιον στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή, αν θέλετε να προστατέψετε την εικόνα σας. Αν κινηθείτε με μέτρο, όλα θα πάνε όπως ονειρεύεστε.

  Επαγγελματικές
  Στη δουλειά σου υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά δεν είσαι από τα ζώδια που κολλάνε σε τέτοια, αφού κάθε φορά με το πείσμα και την υπομονή σου τα ξεπερνάς όλα μια χαρά. Από το ξεκίνημα του μήνα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους, ενώ μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες, τουλάχιστον στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου που ο Ερμής θα σε ευνοεί από το ζώδιο της Παρθένου. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα τις περιμένεις και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες, αν και προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις, εξαιτίας του Δία που κινείται στο Ζυγό, και να μην πέσεις σε επαναλαμβανόμενα λάθη. Αυτόν το μήνα καλό είναι να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα και να έχεις το νου σου να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες. Μην παρασύρεσαι από καταναλωτικές επιθυμίες που στην πραγματικότητα δεν σου χρειάζονται και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 στον Σκορπιό, θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω!

  newsone

  Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

  googlenews Kriti360

  Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ