More

    Έφτασε στα Χανιά η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για το πολιτικό μνημόσυνο των Βενιζέλων – Κατέθεσαν στεφάνι οι παρευρισκόμενοι (pics)

    Στα Χανιά όπως ήταν προγραμματισμένο κατέφτασε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για να παραστεί στο ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου

    Το μνημόσυνο τελείται αυτή την ώρα στους Τάφους των Βενιζέλων, την εκδήλωση του οποίου διοργανώνουν το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων.

    Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” Νίκος Παπαδάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, Μ. Βολουδάκης και Β. Διγαλάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τ. Κουρουπάκης κα.

    Δείτε τις πρώτες εικόνες της άφιξης της κ. Αγγελοπούλου:

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων από τους συνδιοργανωτές, τους Βουλευτές Χανίων και την ομιλήτρια, χαιρετισμούς από τους συνδιοργανωτές, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ