More

  Επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Χανίων και έργα 19,5 εκ. ευρώ που εντάσσονται στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος (pics)

  Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, κ. Γιάννη Κουράκη και στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και της Ε.Ε.Τ.Α.Α., συναντήθηκε με φορείς της Αυτοδιοίκησης, ξεκινώντας από τα Χανιά, το τριήμερο των επαφών του στην Κρήτη .

  Ο Υπουργός Εσωτερικών προέδρευσε σε σύσκεψη φορέων, στο Δημαρχείο Χανίων. Στις πρώτες του αναφορές, ο κ. Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Χανίων.”Θέλουμε να βάλουμε τάξη, σε μια σειρά από πράγματα που σήμερα είναι στην ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να ασχολείται με το έγκλημα, τα θέματα τάξης, θα τα ξαναβάλουμε μπροστά με την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας“, δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, διευκρινίζοντας παράλληλα πως “όλες οι απαραίτητες διαδικασίες θα κινηθούν ταχύτατα με ευθύνη τόσο του Δήμου Χανίων, όσο και του Υπουργείου Εσωτερικών“.

  Έργα 19,5 εκ. ευρώ στα Χανιά, από το “Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης”

  Θα γίνει το έργο της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης, η αποχέτευση στην περιοχή του Ακρωτηρίου, και έργα αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης του βόρειου άξονα. Τέσσερα πολύ σημαντικά έργα για την πόλη και της ενότητες των Χανίων, γίνονται πραγματικότητα, με το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” συνολικού ύψους 19.5 εκ. ευρώ. Έργα τα οποία είχαν ενταχθεί την προηγούμενη περίοδο αλλά δεν είχαν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και κινδύνευαν να χαθούν” , ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών.

  “Όλα θα γίνουν σε συνεργασία με το σύνολο των δημάρχων του νησιού. Στην αποστολή σήμερα στα Χανιά, βρίσκονται στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι είναι εδώ για να συνδράμουν στο έργο της ενίσχυσης των δήμων που έχουν πρόβλημα με τις τεχνικές τους υπηρεσίες. Μπορούμε μέσα από Προγραμματικές συμβάσεις που θα γίνουν με την Ε.Ε.Τ.Α.Α., μέσα από το Μητρώο Μηχανικών της, να επιταχύνουμε τα έργα. Βρήκαμε τα χρήματα, έχουμε το σχέδιο και το όραμα, και τώρα από κοινού, πρέπει να δράσουμε για την γρήγορη απορρόφηση αυτού προγράμματος”, υπογράμμισε σε άλλο σημείο των αναφορών του ο κ. Θεοδωρικάκος.

  Οι Κρητικοί έχετε ένα επιπλέον προνόμιο: τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

  Οι Κρητικοί έχετε ένα επιπλέον προνόμιο: διαθέτετε πρωθυπουργό από το νησί, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος χωρίς να αδικεί καμία περιφέρεια, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και αγάπη για την Κρήτη“, είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κ. Θεοδωρικάκος.

  Συνάντηση με τη ΝΟΔΕ Χανίων…

  Σε άλλη αίθουσα του Δημαρχείου Χανίων και μετά την σύσκεψη που προηγήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, ακολούθησε συνάντηση του κ. Θεοδωρικάκου με τα στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.

  Τελευταία Ενημέρωση 11:32

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Στο Σέλινο για ολιγοήμερες διακοπές το “δεξί χέρι” του Πρωθυπουργού

  Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σέλινο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Στέλιος Κονταδάκης.Το δεξί χέρι του πρωθυπουργού όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο βρέθηκε...

  Χανιά: «Κρητική Βεγγέρα» με τον Αντώνη Μαρτσάκη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

  Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας ΚρήτηςΗ Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου, ώρα 21.00, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα...

  Χανιά: Μήνυμα Κουκιανάκη για Δεκαπενταύγουστο και απολογισμός θητείας

  Μήνυμα δημάρχου Αποκόρωνα, Χαράλαμπου Κουκιανάκη με αφορμή την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της νέας θητείας της δημοτικής...

  Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρό τρίχρονο αγοράκι στον ποταμό Λούρο

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι το απόγευμα της Τετάρτης από τα νερά του ποταμού Λούρου, στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας.Σύμφωνα με πληροφορίες από το prevezabest.blogspot.com, το παιδάκι...