More

  Έπεσαν οι υπογραφές για να γίνει “κούκλα” η Μοναχή Ελιά [pics+vids]

  Έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι υπογραφές για το… λίφτινγκ στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς.

  Στη διάρκεια συνάντησης που έγινε στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας στα Χανιά, ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, υπέγραψε την σύμβαση του έργου, το οποίο είναι συνολικού προϋπολογισμού 322.000 ευρώ ενώ ο χρόνος παράδοσης του, είναι σαράντα πέντε περίπου ημέρες.

  Παρακολουθήστε τις δηλώσεις που έγιναν, από τον  περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλόγερη, τον δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων αλλά και της ΠΑΕ Χανιά – ομάδας που θα χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς ως προπονητικό της κέντρο – κ. Αντώνη Ροκάκη:


  Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση στα γραφεία της αντιπεριφέρειας, για την υπογραφή της σύμβασης

  Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης

  Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί το έργο για το γήπεδο ποδοσφαίρου Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων

  Το έργο της αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα, την κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου και δικτύου άρδευσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

  Το έργο έχει προϋπολογισμό 322.532,00€ και αφορά την  αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα στο γηπέδου ποδοσφαίρου της Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων συνολικής επιφάνειας 8.700 τετραγωνικών μέτρων.

  Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου με αντικατάσταση του υπάρχοντος φυσικού χλοοτάπητα, μετά την απομάκρυνση του υφιστάμενου χλοοτάπητα,. Προβλέπεται ακόμα η κατασκευή νέου στραγγιστικού δικτύου, η κατασκευή αυτοματοποιημένου αρδευτικού δικτύου και η διαμόρφωση της υπόβασης με χρήση αδρανών υλικών για την ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιωνδήποτε ανωμαλιών και υψομετρικών διαφορών του αγωνιστικού χώρου.

  Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων Τάσος Αλόγου και Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαμβακόπουλου Ηλίας Παπαθεοφάνους, οι οποίοι και σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στη σημασία του έργου, τονίζοντας την κρίσιμη στήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης για την υλοποίησή του. Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

  Στις δηλώσεις τους τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης όσο και οι παριστάμενοι ευχήθηκαν η συγκεκριμένη υποδομή να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας των Χανίων για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου.

  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά:

  «Ο Αθλητισμός Απαιτεί Υποδομές και Ενότητα για να Εξασφαλίσει Μέλλον & Νίκες στα Χανιά μας. Η Αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου της Μοναχής Ελιάς Σήμερα Ξεκίνησε Γιατί Ενώσαμε Δυνάμεις!»

  Σήμερα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, κ. Αντώνης Ροκάκης, προσκλήθηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, μαζί με τον Δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, να παραστεί στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κατά την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των έργων αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου της Μοναχής Ελιάς, το οποίο ανήκει στο Δήμο Χανίων, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα  250.000 ευρώ.

  Ο Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης:

  «Ο Αθλητισμός απαιτεί υποδομές και ενότητα για να εξασφαλίσει μέλλον & νίκες στα Χανιά μας. Η αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου της “Μοναχής Ελιάς” σήμερα ξεκίνησε γιατί ενώσαμε δυνάμεις.

  Μετά από αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμαρχο των Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και τη Δημοτική Αρχή της πόλης, στην οποία ανήκει το αθλητικό κέντρο, δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη μελέτη ώστε ο Αθλητισμός των Χανίων να αποκτήσει ένα αξιόλογο προπονητικό κέντρο για την ανάπτυξή του. Εκεί, και τα Χανιά, η ομάδα του τόπου μας, θα μπορεί πλέον να προπονείται σε κατάλληλες συνθήκες και υποδομές για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

  Στη συνέχεια, και ο Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης, με συνέπεια δίπλα στην Αθλητική Οικογένεια, ανέλαβε να στηρίξει οικονομικά την κατασκευή του σημαντικού έργου, το οποίο ξεκινάει να υλοποιείται μετά και τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. Εμείς στην ΠΑΕ Χανιά, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο “Πάθος που Αξίζει” να δουλεύουμε με έμφαση στα παιδιά, μέσω των δυναμικών μας Ακαδημιών, ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο Αύριο για τον τόπο μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μαζική συμμετοχή στο 1ο Camp που διοργανώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο και πάλι με την έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συγκέντρωσε 160 παιδιά από όλη την Περιφερειακή μας Ενότητα»

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ