Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Σχεδόν 2,5 δεκαετίες συμπλήρωσαν ο ένας δίπλα στον άλλον από τότε που αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος γιόρτασαν την επέτειο των 24 χρόνων.

Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το πόσο ευτυχισμένη είναι με τον άντρα της και τα σχόλια να 100στήσουν τις επετείους τους, πέφτουν βροχή.

Η ίδια σχολίασε πως χαίρονται την κάθε τους ημέρα.

Δείτε την ανάρτηση:

Πέρασαν 24 χρόνια από τότε που φορώντας ιβουάρ νυφικό Μιχάλης Πολάτώφ, η Ντόρα Μπακογιάννη στάθηκε στο πλευρό του Ισίδωρου Κούβελου στο γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Ακρωτήρι. 22 χρόνια από όταν γλέντησαν μέχρι το πρωί με τους 300 περίπου καλεσμένους τον γάμο τους.

Σε συνέντευξη της για την απόφαση της να ξαναπαντρευτεί μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη είχε πει: «Ήταν δική μου προσωπική απόφαση και οι μόνοι άνθρωποι που με ενδιέφεραν ήταν πάλι τα παιδιά μου. Όταν πήγε ο Ισίδωρος να με ζητήσει από τον πατέρα μου, έκανε ακριβώς 1,5 λεπτό. Στο 1,5 λεπτό με είχε δώσει. Όταν πήγε να με ζητήσει από τον πεθερό μου, τον πατέρα του Παύλου, τον κράτησε 3,5 ώρες για να με δώσει. Είχε μαζευτεί όλη η πλατεία Καρπενησίου και περίμενε, θα την δώσει ή δεν θα την δώσει;», είχε πει η Ντόρα Μπακογιάννη.