More

  Επίθεση με βιτριόλι: Οι ύποπτοι και τα άλλοθι τους – Ανοίγουν τα κινητά τις επόμενες ημέρες

  Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα.

  Μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ έχει 12 υπόπτους. Από αυτούς το 80% έχει ισχυρό άλλοθι, ενώ το 20% έχει ενδείξεις αλλά όχι βάσιμα στοιχεία για να αποδοθούν κατηγορίες για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.
  Πάντως, τη Δευτέρα θα έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα από την «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή γύρω από το κτίριο που έγινε η επίθεση, για τον εντοπισμό «ύποπτων» επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση. Και από εκεί ελπίζουν οι Αρχές να βρουν την άκρη του νήματος…
  Αντίστοιχα αποτελέσματα αναμένονται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, από τα οποία θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός συχνών επαφών η ανάσυρση ύποπτων ή απειλητικών μηνυμάτων, SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  Παράλληλα, οι εικόνες από τα περίπου 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής δεν φαίνεται να βοηθούν σημαντικά τις έρευνες.
  Παράλληλα οι καταθέσεις 25 ατόμων του συγγενικού, επαγγελματικού και φιλικού της περιβάλλοντος της 34χρονης Ιωάννας δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές και έχουν διευρύνει πολύ τον κύκλο των ερευνών σε περισσότερα πρόσωπα και καταστάσεις, με τα οποία συνδεόταν ή είχε παρουσία το θύμα της επίθεσης.
  Ο συνήγορος της 34χρονης Ιωάννας κ. Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Ευελπιστώ η ελληνική αστυνομία μετά τη συλλογή των στοιχείων να φτάσει στο ίχνη της δράστιδος.
  Να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για αυτή την αποτρόπαια πράξη που διέπραξε. Το ίδιο ζητάει συνέχεια και η Ιωάννα».
  Η 34χρονη Ιωάννα συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει ποια είναι η ταυτότητα της γυναίκας που της επιτέθηκε, ούτε αν προέρχεται από το προσωπικό της περιβάλλον.
  Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θα επιχειρήσουν να μιλήσουν ξανά με την Ιωάννα μετά την αρχική γραπτή κατάθεση, ελπίζοντας πως το θύμα της επίθεσης.
  Και ελπίζουν αυτό να γίνει σύντομα και να καταφέρουν να πάρουν σημαντικές πληροφορίες για την γυναίκα που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι.
  Πηγή: iefimerida.gr 

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  «Καψουρεμένοι» με το Ρέθυμνο: Το ζευγάρι τουριστών που έχει έρθει στην Κρήτη 50 φορές!

  Ένα ζευγάρι τουριστών που αγαπά τη χώρα μας και με υπερηφάνεια επιμένει από το 1990 να ζει το όνειρό του στην Κρήτη μας!Το ζευγάρι...

  Alert! Συναγερμός στην Π.Υ. για περιστατικό φωτιάς στην Σοφοκλή Βενιζέλου – Σπεύδουν δυνάμεις

  Δυνάμεις της Π.Υ. σπεύδουν στην περιοχή...Το περιστατικό σήμανε συναγερμό, περίπου στις 21:15. Οι πρώτες πληροφορίες, είναι συγκεχυμένες. Περισσότερα σε λίγο...

  Νικηφόρου Φωκά: Το έργο “σκάλωσε” αλλά κάτι πρέπει να γίνει άμεσα… (pics)

  Το έργο ξεκίνησε ίσως στο καταλληλότερο timing, την περίοδο της καραντίνας...Τα συνεργεία έπιασαν δουλειά, ξεκίνησαν να τρέχουν την ανάπλαση της οδού Νικηφόρου Φωκά, μπροστά...

  Οι Πολωνοί… ξανάρχονται στα Χανιά! Απευθείας πτήσεις για το “Δασκαλογιάννης”

  Νέες αεροπορικές συνδέσεις της LOT από την Πολωνία για Ελλάδα ανακοίνωσε ο  πολωνικός εθνικός αερομεταφορέας στο νέο θερινό του πρόγραμμα, στο πλαίσιο της καμπάνιας #LOTnaWakacje.Οι πτήσεις...