More

  Γι΄αυτό στα Χανιά θα μας φταίνε πάντα οι άλλοι και το κακό Ηράκλειο! – Κατώτεροι για μια ακόμη φορά…

  Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του CHANIA… Always Pure βγήκαν αρκετά μηνύματα…

  Το αρχικό, αυτό της εκπομπής ενός μηνύματος αισιοδοξίας και ασφάλειας για τα Χανιά στους… προς τα έξω, που ήταν και ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ στόχος των ανθρώπων του Επιμελητηρίου, ήταν επιτυχημένο, στοχευμένο,άρτιο στο μέτρο πάντα του εφικτού, κι ευχή όλων μας πρέπει να είναι από εδώ και πέρα, η προσπάθεια αυτή να πιάσει τόπο.

  Ούτως ή άλλως, οτιδήποτε αυτή την ώρα “θωρακίζει” το τελευταίο “προπύργιο” της τοπικής οικονομίας, επιβάλλεται όλοι να στηρίζουμε και να το υπο – στηρίζουμε.

  Η ομάδα που ασχολήθηκε με το project, έκανε ομολογουμένως ότι καλύτερο μπορούσε και οφείλουμε δημόσια να το αναγνωρίσουμε, χωρίς μικρόψυχες προσεγγίσεις.

  Το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, η απαστράπτουσα Μελίνα Ασλανίδου, για μια φορά απέδειξε πως αγαπά και στηρίζει τα Χανιά, ίσως πολύ περισσότερο από αρκετούς Χανιώτες.

  Κάποιοι βέβαια βιάστηκαν να στάξουν χολή, αλλά προφανώς ο δείκτης νοημοσύνης τους, μέχρι εκεί τους πηγαίνει.

  Όταν ο στόχος της όλης προσπάθειας του  CHANIA… Always Pure, είναι τα social media και η διαδικτυακή προβολή των Χανίων, τότε δεν θέλει και πολύ μυαλό ν΄αντιληφθείς πως ένα άτομο όπως η Μελίνα Ασλανίδου, με τόσο δυνατή διαδικτυακή παρουσία, μόνο να δώσει είχε στην όλη προσπάθεια και όχι να λάβει.

  Κι έκανε την δουλειά της πάρα πολύ καλά και υποστήριξε τον ρόλο της, παρά το αρχικό της μούδιασμα, αξιοπρεπώς.  ξέρω αν πρέπει να τρέμει η Βανδή, όπως της είπε δια μικροφώνου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, σε μια προσπάθεια να σπάσει τον πάγο της “αυλαίας” αλλά σίγουρα η Ασλανίδου,έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

  Ένα άλλο πολύ δυνατό μήνυμα που βγήκε από την εκδήλωση της Παρασκευής στους Τάφους των Βενιζέλων, το οποίο εύχομαι να μην επισκιάσει την ουσία της προσπάθειας αλλά δεν μπορώ να το αφήσω και ασχολίαστο, είναι αυτό των ηχηρών απουσιών.

  Ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ιωάννη Γιαννακάκη, αν και ο Δήμαρχος λίγη ώρα αργότερα, εθεάθη μετά της συντρόφους του, Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, να κάνει βόλτα στο Ενετικό λιμάνι και ν΄απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο, σε εστιατόριο της περιοχής.

  Θα έπρεπε να ήταν εκεί, όπως και πολλοί άλλοι θεσμικοί, οι οποίοι είτε έλαμψαν δια της απουσίας τους, είτε εκπροσωπήθηκαν από τους Α.Α.(αντ’ αυτού).

  Και αυτοί θα έπρεπε να είναι εκεί…

  Το μήνυμα της απροθυμίας συνεργιών που εκπέμπουν εδώ και πολλά χρόνια τα Χανιά, εστάλη δυστυχώς για μια ακόμη φορά και μέσα από αυτή την εκδήλωση και αυτό δεν θα πρέπει ούτε να μας κάνει υπερήφανους ούτε να λειτουργεί στη λογική του “δεν βαριέσαι βρε αδελφέ”…

  Ενδεχομένως να υπήρξαν και οργανωτικά ζητήματα. Και αυτά οφείλουν να μας απασχολήσουν, διότι η όλη προσπάθεια ήταν εξαιρετικά σοβαρή και τέτοιας φύσεως θέματα, θα πρέπει να απουσιάζουν, αν όντως κάποια στιγμή, θέλουμε να μας πάρουν στα σοβαρά.

  Και κάτι ακόμη:

  Κακή εικόνα, οι πλαστικές καρέκλες ρε παιδιά…

  Το ξέρω είναι εύκολες στο κουβάλημα. Όταν όμως η πρωτοβουλία του CHANIA… Always Pure, στηρίζεται στην δύναμη της εικόνας, η εικόνα που βγήκε, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

  Θυμάστε εκείνες τις εκατοντάδες καρέκλες από το κρουαζιερόπλοιο που μας τις είχε δωρίσει μια ναυτιλιακή εταιρία που έδενε στα Χανιά και τις αφήσαμε και σάπισαν στα Νεώρια…;

  Θυμάστε τη χαρά που έκαναν εκεί στην Κυδωνίας όταν τις ξεφορτώθηκαν και ξεβρόμισαν τις “αποθήκες”, για να δει η Μενδώνη τα μνημεία μας αυτά – πριν από λίγες εβδομάδες – και να βάλει την υπογραφή της, στην προγραμματική σύμβαση…;

  Λέω τώρα εγώ: Οι καρέκλες αυτές, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται…;

  Όχι εεε….;  Ήταν βαριές…!

              Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                 “Ο Κύριος Έπαρχος” 

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κλιμάκιο του ΚΚΕ συναντήθηκε με την προϊσταμένη και τους εργαζόμενους του Κ.Ε.Σ.Υ. Χανίων

  Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στα πλαίσια περιοδείας κλιμακίου της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της Ε.Π., Βουλευτή του ΚΚΕ...

  Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνει το πρώτο της 1v1 τουρνουά για φέτος, στο FIFA 21 που μόλις κυκλοφόρησε…

  Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με το Battlenet Chania διοργανώνει το πρώτο της 1v1 τουρνουά για φέτος, στο FIFA 21 που μόλις κυκλοφόρησε...

  Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ! Τους παίξατε…

  Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 17, 19, 23, 22, 38και Τζόκερ ο αριθμός 14.

  Πολάκης σε Στουρνάρα: «Την άλλη φορά τίποτα δεν θα είναι ίδιο, ελεεινέ και τρισάθλιε αρχιτραπεζίτη»

  Σε νέα αιχμηρή ανάρτηση για τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα, προχώρησε νωρίτερα την Τρίτη, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και...