More

  HOTELIER EDUCATION | Ψάχνεις το “κλειδί” για ένα σίγουρο μέλλον στο χώρο του τουρισμού; Σπούδασέ το!

  Hotelier education! Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης… δημιουργούν υψηλού επιπέδου επαγγελματίες!

  Η Hotelier education, πιστή στο όραμά της στον κλάδο της εκπαίδευσης, τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στο νησί μας, ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτήρια σε τουριστικές σπουδές. Παρέχει  στους σπουδαστές, εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών με καινοτόμες μεθόδους εκμάθησης.

  Νέο εκπαιδευτικό έτος: Οκτώβριος 2017 | Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

  Τα προγράμματα σπουδών της Hotelier education είναι:

  Βασικά διετή προγράμματα:

  • Μαγειρική Τέχνη
  • Διοίκηση Ξενοδοχείου

  Ταχύρρυθμα προγράμματα:

  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη
  • Μαγειρική Τέχνη για εμπειρικούς Μάγειρες
  • Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου
  • Ρώσικα για ξενοδοχοϋπαλλήλους

  Με τη λειτουργία ήδη 6 ειδικοτήτων εκπαίδευσης, στα πιο περιζήτητα τουριστικά επαγγέλματα καθώς και με την οργάνωση και διεξαγωγή εξειδικευμένων σεμιναρίων που αφορούν στον τουρισμό και τον επισιτισμό, με διεθνείς και ευρωπαϊκές πιστοποίησες, θέτει γερές βάσεις στους σπουδαστές, για ένα ελπιδοφόρο επαγγελματικό μέλλον.

  Η Hotelier education δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ανανεώνει και αναβαθμίζουμε κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα οι σπουδαστές να έχουν 100% επιτυχία στις Πιστοποιήσεις της ACTA. Επενδύει στην άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών από κορυφαίους επαγγελματίες του τουρισμού και απαντά στις ανάγκες του τουριστικού κλάδου, για εξειδικευμένα τουριστικά στελέχη.

  Το μοντέλο εκπαίδευσης στην Hotelier education είναι βιωματικό. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, μέσα σε επαγγελματικούς χώρους και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ξενοδοχείου πέντε αστέρων, με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για την διεξαγωγή των μαθημάτων. Παράλληλα, οι ατομικές θέσεις εργασίας, έρχονται να συμπληρώσουν την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών.

  Το Campus της Hotelier education βρίσκεται στο ξενοδοχείο Iolida beach Luxury Resort στην Αγία Μαρίνα Χανίων, όπου οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα, παράλληλα με τις σπουδές τους, να διαμένουν και να σιτίζονται με τρία γεύματα ημερησίως.

  Οι 10 συνολικά μήνες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, στα βασικά διετή προγράμματα, σε μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, προετοιμάζουν την ένταξη των σπουδαστών στην πραγματικότητα της Τουριστικής Βιομηχανίας.

  Στη Hotelier education στηρίζουν έμπρακτα τους σπουδαστές, προσφέροντας πολλές δωρεάν παροχές, προνόμια και ευέλικτους οικονομικούς διακανονισμούς. Παράλληλα, διαθέτουν Γραφείο Καριέρας, που είναι ένα υποστηρικτικό κομμάτι των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το γραφείο καριέρας υποστηρίζει και συμβουλεύει τους σπουδαστές από την πρώτη μέρα τους στο Campus, για θέματα καριέρας. Αποτελεί το κανάλι που φέρνει σε επαφή τους απόφοιτους με τις επιχειρήσεις της τουριστικής βιομηχανίας και συμβάλει στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και απορροφησιμότητα τους.

  H Hotelier Education που εδρεύει  στο ξενοδοχείο Iolida beach Luxury Resort στην Αγία Μαρίνα Χανίων είναι πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ.1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ). Παράλληλα, είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της  ACTA, του τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, πιστοποιεί ειδικευμένες επαγγελματικές και πρακτικές γνώσεις στον τομέα του Τουρισμού και του Επισιτισμού.

  Ενημερωθείτε τώρα και εξασφαλίστε μια θέση σπουδών στα πιο περιζήτητα τουριστικά επαγγέλματα!

  Ξενοδοχείο Iolida beach Luxury Resort, Αγία Μαρίνα – Χανιά | Τηλ.: 28210 60807 [email protected]

   www.hotelier.edu.gr facebook: @hotelier.education.official

   

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Χανιά: Έφυγε από τη ζωή η διακεκριμένη αρχιτέκτονας Σουζάνα Αντωνακάκη

  Mαζί με τον Χανιώτη σύζυγό της Δημήτρη Αντωνακάκη, δημιούργησαν σειρά διακεκριμένων έργων τα οποία αποτελούν συγκερασμό ελληνικού και ξένου μοντερνισμού, παράδοσης και νεωτερικότητας.Πέθανε σε...

  Εχασαν στο νήμα την πρόκριση οι νεανίδες του ΝΟΧ – Πέρασε ο ΝΟΡ

  Στο νήμα κρίθηκε η δεύτερη θέση που οδηγεί στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο νεανίδων.Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση...

  Σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη, αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. – Συνελήφθη προπονητής

  Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός προπονητήΜια σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη χειρίζονται τις τελευταίες ώρες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες...

  Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης για τα 800.000 ευρώ

  Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/7) η υπ’ αριθμόν 2.150 κλήρωση του Τζόκερ για τα 800.000 ευρώ, μετά το τζακ ποτ της κλήρωσης της περασμένης...