Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Ένα από τα σημαντικότερα καταστήματα της εστίασης στα Χανιά, επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα όχι απλά εκτός πόλης αλλά και εκτός Κρήτης.

Η θρυλική Κουκουβάγια στο Ακρωτήρι, που έχει μετατραπεί περίπου σε τοπόσημο για τα Χανιά, παρέα με το ζουμερό της κέικ σοκολάτας και όλα τα υπόλοιπα γλυκά που αποτελούν εδώ και χρόνια τα σημεία αναφοράς του εν λόγω χώρου, εκτός από τα Χανιά, θα τα βρίσκει σύντομα πλέον κάποιος και στην Αθήνα.

Η φήμη που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια η “Κουκουβάγια”, ήταν αυτή που οδήγησε την διεύθυνση της να επιχειρήσει το μεγάλο βήμα: την δημιουργία μιας νέας Κουκουβάγιας στην Αθήνα.

Ο χώρος – όπως αναφέρουν πληροφορίες του kriti360.gr, δουλεύεται πυρετωδώς αυτή την περίοδο, βρίσκεται στην οδό Σκουζέ 1 στην Πλατεία της Αγίας Ειρήνης και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες δέκα περίπου ημέρες, θα είναι έτοιμος για να ανοίξει τις πύλες του, στο Αθηναϊκό κοινό.