Η κατάσταση στο γάμο της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανία φαίνεται να επιδεινώνεται, καθώς η δημοφιλής παρουσιάστρια περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι της μαζί με την αγαπημένη της κόρη.
Παράλληλα, συνεχίζει να συμμετέχει στην εκπομπή του Open «Ραντεβού το ΣΚ» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά η προσωπική της ζωή φαίνεται να βιώνει δύσκολες στιγμές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα ζει μόνιμα με την κόρη της, προσπαθώντας να προστατεύσει την προσωπική τους ζωή και να κρατήσει την ηρεμία της οικογένειας, αποφεύγοντας να σχολιάζει δημόσια τα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Η μητρότητα αποτελεί για εκείνη το μεγαλύτερο επίτευγμα, ενώ ο χωρισμός φαίνεται να είναι πλέον μονόδρομος, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους.