Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Δεν ένοιαζε τίποτα δύο Γερμανούς τουρίστες, 26 και 27 ετών, οι οποίοι το πρωί της Τρίτης αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο “Καζαντζάκης” του Ηρακλείου με προορισμό την πατρίδα τους, έχοντας ολοκληρώσει τις διακοπές τους.

Για την επιβίβαση στην πτήση, είχαν μπει στο λεωφορείο του αεροδρομίου που μεταφέρει τους επιβάτες στο αεροσκάφος.

Όμως, εντελώς απρόσμενα, μόλις κατέβηκαν στην πίστα δίπλα στο αεροπλάνο και πριν ξεκινήσουν να ανεβαίνουν σε αυτό, οι Γερμανοί άναψαν τσιγάρο.

Εξυπακούεται ότι αυτό απαγορεύεται απολύτως και μάλιστα για λόγους ασφαλείας.

Όμως εκείνοι δεν πτοήθηκαν, μέχρι τη στιγμή που ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αρνήθηκε να τους επιβιβάσει.

Ακολούθησε ένταση και επενέβη η αστυνομία, συλλαμβάνοντας τους δύο Γερμανούς.

Η πτήση αναχώρησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, ενώ οι τουρίστες προσγειώθηκαν στο… τμήμα του αεροδρομίου και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

kriti360.gr