Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Έναν 35χρονο συνέλαβε η αστυνομία το Σάββατο στο Ηράκλειο για κλοπή και στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι είχε πραγματοποιήσει… άλλες δύο.
Ο συγκεκριμένος, με καταγωγή από την Αίγυπτο, φέρεται να έκλεψε τσαντάκι από σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Λίγο αργότερα συνελήφθη και οι αρχές κατέληξαν ότι ο ίδιος είχε κλέψει τις προηγούμενες ημέρες χρήματα από ένα βενζινάδικο αλλά και μια ακόμα τσάντα με χρήματα.
Πάνω του όμως βρέθηκαν μόλις 100 ευρώ.
Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης και ποσότητα κάνναβης.
Αναμενόταν να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές στο Ηράκλειο
Διέπραξε -3- περιπτώσεις κλοπών αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.820 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα
Συνελήφθη χθες (27.12.2025) μεσημεριανές ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 35χρονος αλλοδαπος κατηγορούμενος για κλοπή. Εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα νυχτερινές ώρες της 26.12.2025 ο 35χρονος αφαίρεσε από όχημα μια τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ενώ από τη διενεργούμενη προανάκριση προέκυψε ότι είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές.
Συγκεκριμένα νυχτερινές ώρες της 18.12.2025 προκαλώντας φθορές αφαίρεσε από επιχείρηση το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και την 24.12.2025 αφαίρεσε τσάντα πεζής γυναίκας που περιείχε χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, χρηματικό ποσό 105 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
kriti360.gr




