Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Αντώνης Μουντάκης ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος από την Κρήτη που συμμετείχε στην Συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της Διεθνής Εκθεσης Θεσσαλονίκης
Με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον άκουσε όλη η Ελλάδα την φετινή ομιλία του πρωθυπουργού Διεθνή Εκθεσης Θεσσαλονίκης . Ισως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λόγω των πολλών καυτών ζητημάτων που βρίσκονται στην επικαιρότητα και απασχολούν τα μάλα την κοινωνία.
Δημοσιογράφοι και Μέσα από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν από κοντά την ΔΕΘ και φυσικά να καταγράψουν τις εξελίξεις από την κρίσιμη ομιλία του πρωθυπουργού.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Αντώνης Μουντάκης που ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος από την Κρήτη που συμμετείχε στην Συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού που δόθηκε την περασμένη Κυριακή για να επεξηγήσει τις εξαγγελίες που είχε κάνει την προηγούμενη μέρα, αλλά και να τοποθετηθεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους Ελληνες.
Μάλιστα κ.Μουντάκης ήταν αυτός που ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί αναφορικά με το μεγάλο έργο του ΒΟΑΚ που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι κρητικοί και να σχολιάσει επί αυτού όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Την απάντηση του πρωθυπουργού στην σχετική ερώτηση με τις αιχμές κατά της Περιφέρειας είχατε την ευκαιρία να την διαβάσετε νωρίτερα σε άλλο άρθρο του kriti360 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).






