More

    Μελιτζάνες με φέτα στην κατσαρόλα! Κι όμως είναι απίθανο…

    Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής και η εκτέλεση:

    Υλικά

    • 1 κιλό μελιτζάνες, σε χοντρές ροδέλες
    • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
    • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
    • 3 ώριμες ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη
    • 2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
    • 250γρ. φέτα, σε κομματάκια
    • 1 ματσάκι βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο
    • αλάτι, πιπέρι
    • Διαδικασία

      Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρετε από τις δύο πλευρές τις μελιτζάνες. Προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, τη ζάχαρη και το σκόρδο.

      Σκεπάζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τις μελιτζάνες να μαλακώσουν.

      Στο τέλος ρίχνετε τη φέτα και το βασιλικό, κουνάτε να πάνε παντού, σκεπάζετε και αφήνετε το φαγητό να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η φέτα.

      Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη – Food Styling: Αντωνία Κάτη

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ