More

  Ποιο αξιοθέατο στη Κρήτη βρίσκεται στις κορυφαίες εμπειρίες διακοπών παγκοσμίως – Και δεν είναι το φαράγγι της Σαμαριάς

  Έξι εμπειρίες σε τέσσερα ελληνικά νησιά (Ρόδος, Ζάκυνθος, Κρήτη και Κως), συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες εμπειρίες που επιλέγουν οι πελάτες της TUI παγκοσμίως, καθώς για τον ταξιδιωτικό γίγαντα, η εμπειρία προορισμού γίνεται όλο και πιο σημαντική, σύμφωνα με τις απόψεις των πελατών του.

  Στη Σκανδιναβία, το 38% των παραθεριστών ήδη επισημαίνει ότι οι εκδρομές και οι δραστηριότητες που προσφέρονται επηρεάζουν την απόφαση για τις διακοπές τους.

  Η εγγύτητα προς την παραλία (31%) και η ποιότητα του ξενοδοχείου (28%) καταλαμβάνουν τον δεύτερο και τρίτο λόγο επιλογής για τους ταξιδιώτες από τις σκανδιναβικές χώρες. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη σημασία των εμπειριών για τους παραθεριστές, η TUI επέκτεινε μαζικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στον τομέα των εκδρομών, των δραστηριοτήτων και των εισιτηρίων πέρυσι, κυρίως με την απόκτηση της ιταλικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας Musement.

  Σήμερα, οι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν από 150.000 εμπειρίες σε όλο τον κόσμο στην TUI. Αρκετές χιλιάδες προϊόντα στο τρέχον χαρτοφυλάκιο είναι αποκλειστικές προσφορές που οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο με την TUI. Αυτές οι διαφοροποιημένες εκδρομές και δραστηριότητες, τις οποίες ο Όμιλος εμπορεύεται με την επωνυμία TUI Collection και TUI Plus, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Ευρωπαίους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι.

  Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια τόσο πριν από το ταξίδι όσο και στον προορισμό, ανά πάσα στιγμή μέσω όλων των καναλιών (ταξιδιωτικό πρακτορείο, ιστοσελίδα, TUI app, TUI rep ή TUI call center).

  «Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος έχει δείξει σαφώς ότι η ζήτηση για διαφοροποιημένα προϊόντα στους πελάτες μας είναι ιδιαίτερα υψηλή και θα επεκτείνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο αποκλειστικών εκδρομών και δραστηριοτήτων μας τα επόμενα χρόνια», λέει ο David Schelp, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Destination Experience. «Βέβαια, προχωρούμε με την περαιτέρω ανάπτυξη ολόκληρης της σειράς μας, ώστε κάθε παραθεριστής να βρει την εμπειρία που ταιριάζει καλύτερα.

  Ποιοι διακρίθηκαν

  Μεταξύ των 10 κορυφαίων εμπειριών για το καλοκαίρι του 2019 από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο παγκοσμίως που είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν και το νησάκι της Σπιναλόγκας στο Λασίθι.

  Δείτε τα όλα

  TOP 10 EXPERIENCES SUMMER 2019 (MAY – SEPTEMBER) WORLDWIDE REP SALES TUI

  Collection Saona Island, Punta Cana, Dominican Republic
  TUI Collection Mallorca Island Tour, Majorca, Spain
  TUI Collection Lindos & City Tour, Rhodes, Greece
  TUI Collection Nissyros Special, Kos, Greece
  TUI Plus Loro Parque, Tenerife, Spain
  TUI Plus Siam Park, Tenerife, Spain
  TUI Collection Discover Symi, Rhodes, Greece
  TUI Collection The Island of Spinalonga, Crete , Greece
  TUI Collection Safari, Punta Cana, Dominican Republic

  TOP 10 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 (ΜΑΙΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  Ticket Universal Orlando Resort, Orlando, USA
  Walt Disney World Ultimate Ticket, Orlando, USA
  Ticket SeaWorld Parks & Entertainment, Orlando, USA
  TUI Plus Siam Park, Tenerife, Spain
  TUI Collection Chichen Itza, Cancun, Mexico
  TUI Plus Xel-Há, Cancun, Mexico
  TUI Collection Turtle Island Cruise, Zakynthos, Greece
  Ticket Discovery Cove, Orlando, USA
  TUI Plus Smuggler’s Cove, Zakynthos, Greece
  TUI Collection Lindos & City Tour, Rhodes

   money-tourism.gr 

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Η θέση του Μ.Βολουδάκη για το πολεοδομικό νομοσχέδιο – Τι ζητάει

  Η τοποθέτηση του βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη στην Επιτροπή της Βουλής για το πολεοδομικό νομοσχέδιοΠιο αναλυτικά ανέφερε:"Τοποθετήθηκα σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στην...

  Κέρδισε την ένσταση ο δήμος Πλατανιά: Επιμερισμός ειδικού τέλους υπέρ οικιακών καταναλωτών

  Επιμερισμός Ειδικού Τέλους από Α.Π.Ε., σε οικιακούς καταναλωτές κατοίκους του Δήμου Πλατανιά -Μετά από ένσταση του Δήμου Πλατανιά, συγκλήθηκε η επιτροπή εξέτασης ενστάσεων τον...

  Θρήνος για τη 19χρονη Γιάννα – Συγκλονίζουν οι εκκλήσεις των γονιών της

  Συγκλονίζει η είδηση του χαμού της 19χρονης Γιάννας από τον Άγιο Δημήτριο, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο όταν παρασύρθηκε από μηχανή στη Λεωφόρου Βουλιαγμένης.Το...

  Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για lockdown: Αποφάσεις ανά Περιφέρεια και όχι όλη η επικράτεια στο ίδιο καλάθι

  "Δεν γίνεται να κλείνει όλη η Ελλάδα μόλις η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη δεν πάει καλά", αναφέρει στην επιστολή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς...