Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Στη Β’ φάση της Waterpolo League εισέρχεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, ο οποίος κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 15:30, παίζοντας απέναντι στον Υδραϊκό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, το οποίο ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ως έδρα στη φετινή σεζόν.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κατσουλάκη φιλοδοξεί να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό ώστε να κατακτήσει τα αποτελέσματα που απαιτούνται στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο αγώνας με τον Υδραϊκό αποτελεί το πρώτο βήμα στη νέα φάση του πρωταθλήματος, με στόχο ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα.