Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Το έχουμε – γράψει αρκετές φορές. Ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙ.ΝΑΛ. – ή ΠΑΣΟΚ – όπως θέλετε πείτε το, είναι μια πολυπαραγοντική εξίσωση, δεν θα είναι μια απλή ψηφοφορία και δέκα κάλπες που στήθηκαν.

Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει, οι συμμαχίες, χτίζονται λεπτός προς λεπτό και ώρα με την ώρα…

Αυτό που θα μετρήσει, είναι σίγουρα η συμπεριφορά των φίλων των υπολοίπων κομμάτων, όσο κι αν οι του ΚΙΝ.ΑΛ., ξορκίζουν την οποιαδήποτε εμπλοκή, αντίπαλων κομματικών σχηματισμών, στις δικές τους διαδικασίες.

Κούνια που τους κούναγε…

Προς επίρρωση ή καλύτερα τροφή για σκέψη, το άρθρο του Μανώλη Καλουδά, στο ieidiseis.gr.

“Πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει και θα ψηφίσει, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, τον Ανδρέα Λοβέρδο για επόμενο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, το οποίο θα μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚ εφόσον εκλεγεί. Ο λόγος για τον Θανάση Γιαννόπουλο, του οποίο το όνομα βρίσκεται μεταξύ των 100 πανεπιστημιακών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2007 μίλησε στο tvstar.gr επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Έχουμε Δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση. Άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός της ΝΔ και συνέχισε: «Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό. Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο».”