Με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων θα πρέπει να επικοινωνούν όλοι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες καθώς λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια.
Ο “Ζορμπάς” που πλήττει ήδη τα Κύθηρα, την Καλαμάτα και τις Κυκλάδες έχει καθηλώσει τα πλοία στα λιμάνια.
Αναβλήθηκε το δρομολόγια του “Μύκονος Παλάς”
Ήδη όπως έγινε γνωστό από τη ναυτιλιακή εταιρεία “Μινωικές Γραμμές” λόγω του απαγορευτικού δεν πρόκειται να εκτελεστεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο του πλοίου “Μύκονος Παλάς” από το λιμάνι του Πειραιά για τα Χανιά.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα δρομολόγια, τόσο της Blue Star Ferries, όσο και των Μινωικών Γραμμών από και προς τα Χανιά και το Ηράκλειο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στις 6 σήμερα το απόγευμα από τα κατά τόπους κεντρικά Λιμεναρχεία.