Εκδήλωση με αφορμή την κρητική διατροφή διοργανώνει στις 16 Μαρτίου η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη:
“Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Προώθηση των κρητικών προϊόντων και της κρητικής κουζίνας» στο πλαίσιο απονομής των σημάτων «Κρήτη», «κρητική κουζίνα» και «επισκέψιμα οινοποιεία» σε επιχειρήσεις της Κρήτης.
Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα, στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Sentido Pearl Beach (Άρη Βελουχιώτη και Αυστραλών Πολεμιστών 28, τέρμα παραλία Ρεθύμνου).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
18:00 – 18:00 Προσέλευση – Έναρξη
18:00 – 18:30 Χαιρετισμοί
18:30 – 18:45 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» – Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18:45 – 19:15 Οι επιχειρηματίες μιλούν για τα σήματα “κρήτη” και τα οφέλη της πιστοποίησης
19:15 – 20:00 Τελετή απονομής σημάτων «Κρήτη», «κρητική κουζίνα», «επισκέψιμα οινοποιεία» στις πιστοποιημένες επιχειρήσεις
20:00 – 20:30 Κλείσιμο εκδήλωσης”.