More

  Στα… άδυτα του Κραβ Μαγκά στα Χανιά! Γνωριμία με τον συναρπαστικό “κόσμο” του IKMF «Λογισμός»… (pics+vid)

  Σε μια εποχή που η καθημερινότητα μας, κρύβει πολλές κακοτοπιές και παγίδες, η ανάγκη απόκτησης κάποιων βασικών αρχών αυτοάμυνας, μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και βασική, πέραν του ότι σου εξασφαλίζει και μια εγγυημένα καλύτερη φυσική κατάσταση.

  Το Κραβ Μαγκά είναι μια ουσιαστικά  νεότερη πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε πριν από σαράντα περίπου χρόνια και  επικεντρώνεται αποκλειστικά στην απενεργοποίηση άοπλων και ένοπλων απειλών και κινδύνων με τη χρήση άοπλων ή ένοπλων τεχνικών μάχης.

   

  Επειδή όμως θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες για την αυτοάμυνα ,το Κραβ Μαγκά και την παγκόσμια ομοσπονδία Κ.Μ την IKMF, προτιμήσαμε μια πιο ουσιαστική προσέγγιση.  Eξ’ αυτού του λόγου, απευθυνθήκαμε στους καθ’ ύλην αρμόδιους στα Χανιά, πήγαμε δηλαδή μια βόλτα στην Χρυσοπηγή και συνομιλήσαμε με τους υπεύθυνους IKMF «Λογισμός»…

  Που βρίσκεται το IKMF «Λογισμός»…

  Η σχολή μας βρίσκεται στην Ανδρέα Μιαούλη 20 στη Χρυσοπηγή κοντά στα σχολεία και είναι επίσημο κέντρο εκπαίδευσης της IKMF με πιστοποιημένο εκπαιδευτή για πολίτες και παιδιά, τον Ηλία Χατζηδάκη G3.

   

  Τι είναι το Κραβ Μαγκά, που μας βοηθά και γιατί να το επιλέξουμε…;

  • Το κραβ μαγκά (μάχη επαφής) είναι ένα ρεαλιστικό σύστημα αυτοάμυνας (γι αυτό είμαστε και η μοναδική σχολή με παπούτσια και διαμορφωμένο / άγνωστο περιβάλλον) που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας,φύλου,σωματότυπου και φυσικής κατάστασης(δεν έχει κανόνες-χτυπάμε μόνο ευαίσθητα σημεία).
  • Χτίζει το σώμα και γυμνάζει το μυαλό. Η προπόνηση μας έχει γυμναστική διαβαθμισμένης δυσκολίας με την οποία χάνουμε βάρος και δυναμώνουμε το σώμα μας.Ακόμη, εκτελούμε σενάρια επιθέσεων στα οποία ο αμυνόμενος δεν γνωρίζει το είδος και τα χαρακτηριστικά της επίθεσης!
  • Δεν το βαριόμαστε ποτέ! Το σύνολο των τεχνικών στο δρόμο,η ποικιλομορφία τους, καθώς και η διαρκής εξέλιξή τους από την IKMF, μας δίνουν την ευκαιρία να εξελισόμαστε διαρκώς και να προπονούμαστε χωρίς να βαρεθούμε ποτέ.
  • Το κραβ μαγκά στηρίζεται στις ενστικτώδεις αντιδράσεις του σώματος στην επικείμενη επίθεση και γι αυτό το λόγο είναι εύκολο και γρήγορο στην εκμάθηση ,μιας και η πρώτη αντίδραση είναι μέρος της φυσικής μας κίνησης.
  • Το πρώτο μάθημα είναι εισαγωγικό και δωρεάν! Δοκίμασέ το!
  • Όσον αφορά τον παιδικό τομέα, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και προστατεύει από το bullying χωρίς να δημιουργεί επιθετικότητα στο παιδί.
  • Τα παιδιά μας μαθαίνουν μέσω παιχνιδιού και βιωματικής προπόνησης πως να προστατεύουν τον εαυτό τους από όλους τους τύπους επιθέσεων, είτε από συμμαθητές και παιδιά της ηλικίας τους, είτε από ενήλικες επιτιθέμενους!

  Λογισμός Promo Video 2019

  Λογισμός Promo Video | Προπονήσου μαζί μας και νίκησε το φόβο!Logismos IKMF Promo Video | Train with us and overcome fear!

  Gepostet von Λογισμός ikmf krav maga am Donnerstag, 13. Juni 2019

  Πως μπορούμε να «γνωριστούμε», να δούμε από κοντά τις εγκαταστάσεις σας και στη συνέχεια να επιλέξουμε αν τελικά θέλουμε να ασχοληθούμε με την συγκεκριμένη πολεμική τέχνη…;

  Σας προσκαλούμε στη σχολή μας σε 2 δωρεάν εισαγωγικά σεμινάρια, έτσι ώστε να έρθετε σε επαφή με το πιο ρεαλιστικό σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο, το Κραβ Μαγκά της IKMF και να… αποφασίσετε!

  Ακολουθεί το ακριβές πρόγραμμα των σεμιναρίων… 

  Το Σάββατο 14/9 και ώρα 20:00-21:00 πραγματοποιείται δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο για ενήλικες στο χώρο της σχολής μας! Εισηγητής: Χατζηδάκης Ηλίας G3.

  Το Σάββατο 21/9 και ώρα 18:00-19:00 πραγματοποιείται δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο για παιδιά 5-14 ετών στο χώρο της σχολής μας! Εισηγητής: Χατζηδάκης Ηλίας G3.

  Σε ότι αφορά το πρόγραμμα μαθημάτων στο IKMF “Λογισμός” έχει ως εξής: 

  Στη σχολή μας παραδίδονται ακόμη 3ωρα πρακτικά σεμινάρια από την ομάδα παγκοσμίων εκπαιδευτών (GIT) της IKMF καθώς και εξετάσεις όλων των επιπέδων !

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Αυτή είναι η νέα Ψυχιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Χανίων – Ραγδαίες εξελίξεις για την… νομιμοποίηση του νοσηλευτικού ιδρύματος (pics)

  Μια σειρά από θετικές εξελίξεις δείχνουν να δρομολογούνται τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων "Άγιος Γεώργιος".Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,...

  Στον… αέρα ο διαγωνισμός για την απολύμανση στο Φαράγγι της Σαμαριάς! Πότε ανοίγονται οι προσφορές…

  Στον... αέρα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο σχετικός διαγωνισμός για την απολύμανση και την τήρηση του...

  Το ξέσπασμα της Τουλουπάκη: «Σήμερα η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας, είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη»

  Σε γραπτή της δήλωση η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη αναφέρει:«Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος πολιτικής δίωξης την οποία θα...

  Νέες οδηγίες ΥΠΑ: Ποιες πτήσεις παραμένουν σε απαγόρευση – Τι γίνεται τελικά με την Σουηδία που ενδιαφέρει την Κρήτη

  Νέες οδηγίες από την ΥΠΑ για τις πτήσεις . Για ποιες χώρες παρατείνεται η απαγόρευση, ποιες παραμένουν στην στην ευρωπαϊκή λίστα.Παρατείνεται έως τις 31...