More

    Τα κάνουν… λαμπίκο για να υποδεχθούν την Δευτέρα τα πελατάκια! Δείτε τι γίνεται στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων (pics)

    Λίγες μέρες έχουν μείνει για το άνοιγμα της εστίασης και οι επιχειρηματίες στα Χανιά ετοιμάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς για να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες μετά από έξι μήνες

    Η πρεμιέρα για την εστίαση  είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3 Μαΐου και οι μαγαζάτορες προχωρούν σε προετοιμασίες για ένα ασφαλές άνοιγμα. Οι εργασίες είναι  πυρετώδεις με τους καταστηματάρχες να έχουν επιδωθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ετοιμάσουν τα μαγαζιά τους για να υποδεχθουν τους πρώτες πελάτες.

    Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του kriti360 στο Ενετικό λιμάνι και στο Κουμ Καπί επικρατεί οργασμός εργασιών προκειμένου οι επιχειρηματίες της εστίασης να καθαρίσουν να απολυμάνουν τους χώρους τους και φυσικά να οργανώσουν τατραπεζοκαθίσματα, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις όπως προβλέπεται από τους κανόνες που ανακοινώθηκα πρόσφατα από την κυβέρνηση.

    Οι κανόνες λειτουργίας

    Έως έξι άτομα ανά τραπέζι, αποστάσεις και απολύμανση καταλόγων

    Σύμφωνα με την απόφαση, επιτρέπεται μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, επιτρέπονται η παρουσία μόνο καθήμενων πελατών, πρέπει να γίνεται απολύμανση καταλόγων κατά την εναλλαγή των πελατών στα τραπέζια, είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά τραπέζι, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας από το προσωπικό αλλά και από τους πελάτες που είναι σε αναμονή (ισχυρή σύσταση για τους καθήμενους πελάτες στα τραπεζοκαθίσματα ή στο μπαρ).

    Οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με τη διάταξη (90 cm – 1,2 m- 1,8m), επιτρέπεται η χρήση του μπαρ από τους πελάτες με τη χρήση δυο σκαμπό μαζί. Η επόμενη δυάδα θα βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μέτρου.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ